Ünlü şarkıcı MaherZain ilahilerini Osmangazi Meydanı’nda söyledi

Ünlü şarkıcı MaherZain ilahilerini Osmangazi Meydanı’nda söyledi
Ünlü şarkıcı Maher Zain, Osmangazi Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen konserde hayranlarıyla buluştu.

Dünyaca ünlü Lübnan asıllı İsveçli şarkıcı, Osmangazi Meydanı'nda sahne aldı ve binlerce kişiye unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Soğuk havaya rağmen, Bursalılar Zain'in ilahileri eşliğinde coşkulu bir şekilde Osmangazi Meydanı'nda buluştu. Osmangazi Meydanı, son dönemin en sevilen sanatçılarından biri olan Maher Zain'i ağırlamaya devam ediyor. Zain'in performansıyla hayranlarını büyüleyen meydan, daha önce de Sefo, Bilal Sonses, Sakiler, Sinan Akçıl, Aydilge ve Semicenk gibi ünlü sanatçıları ağırlamıştı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Maher Zain'e Osman Gazi minyatürü hediye ederek sanatçıya teşekkür etti. Meydanın Bursa'nın yeni buluşma noktası olduğunu belirten Başkan Dündar, bu güzel meydanı kazanmak için yoğun çaba sarf ettiklerini ve Bursalıların da büyük ilgi gösterdiğini ifade etti.

Dünyaca ünlü şarkıcı Maher Zain ise Bursalılarla buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bursa'nın güzel bir şehir olduğunu vurguladı. Konser öncesinde Başkan Dündar'ın kendisine Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'ni gezdirdiğini belirten Zain, Osmangazi Meydanı'nın da çok güzel olduğunu söyledi.

Ayrıca, Zain konser boyunca Filistin'e destek olmak amacıyla şarkılarını omzundaki puşide ile söylediğini ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar