Ünlü şarkıcı İrem Derici en büyük hayalini açıkladı

Ünlü şarkıcı İrem Derici en büyük hayalini açıkladı
Ünlü şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz akşam Bayrampaşa Ora Arena'da düzenlenen Martı Festivali'nde sahneye çıkarak hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Konser maratonuna devam eden ünlü şarkıcı, sahnede çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İrem Derici'nin konserin ardından yaptığı açıklamalardan biri, dikkat çeken ve konuşulanlardan biri oldu. Ünlü şarkıcı, kadın şarkıcılar arasında selülitlerle mücadele ederken varis çorabını tercih ettiğini söyledi. "Selülitlerimiz belli olmasın diye varis çorabımızı giydik. Bunlar sıkı tutuyor. Bazıları 2-3 tane giyiyor. İsim vermeyeceğim. Şaka bir yana bu dönem daha çok özeniyorum.” ifadeleriyle dikkat çeken Derici, kadınların estetik kaygılarını mizahi bir dille dile getirdi.

65b87eb519bac556-w1200xh1496.webp

Paris tatilinden dönen ve sevgilisi Gökhan Fırat ile çıktığı bu özel seyahatten bahseden İrem Derici, konserdeki enerjisiyle birlikte aşk hayatına dair de samimi açıklamalarda bulundu. Viyana konserine giderken tatili üç gün uzatan Derici, "Gitmişken kalmak lazım malum biletler artık el yakıyor” sözleriyle konser maratonlarının yorucu tempolarına dikkat çekti.

irem-derici-benden-anne-olmaz.webp

Ünlü şarkıcının "İnci Taneleri" dizisinde Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakterinin performansını öven sözleri, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Dansı ve elbisesiyle olay olan Dilber karakteri, İrem Derici'nin de gündemine oturdu.

"MİLLET EV VE YALI ALMANIN HAYALİNİ KURAR, BİZ PAVYON AÇMANIN"

Ayrıca, İrem Derici'nin "Rastgele Pavyon" adlı şarkısının konserde açılan "İrem bizi pavyona götür" pankartlarına verdiği espri dolu cevap da izleyicileri güldürdü. Derici, "5 bin kişiyi götüremem. Bütün birikimim gider. Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’la ‘Rastgele Pavyon’ hayalim vardı ama kaldı. Millet ev ve yalı almanın hayalini kurar, biz pavyon açmanın” diyerek esprili bir dille konuyu noktaladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar