Ünlü oyuncu Erkan Can’dan hayatını değiştiren karar: Artık daha huzurluyum!

Ünlü oyuncu Erkan Can’dan hayatını değiştiren karar: Artık daha huzurluyum!
90'lı yıllara damga vuran Mahallenin Muhtarları dizisi ile tanınan ünlü oyuncu Erkan Can Burtvin, hayatını tamamen değiştiren bir karar aldı.

Son olarak adını ATV dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam ile duyuran usta oyuncu Erkan Can, hayatını değiştirerek karavanda yaşamaya başladı. 50 yıllık izci olduğunu söyleyen Can “Artık daha huzurluyum” dedi. 

Sabah’tan İlker Gezici’nin haberine göre Amerikan otomobillerine olan düşkünlüğüyle tanınan Can, çekme karavan sahibi oldu.  Genç oyuncu Gökhan Yıkılkan''dan bu konuda destek aldığını söyleyen Can, "1974''ten beri izciyim, kamp hayatını biliyorum, 65 yaşındayım.  Yıllarca kamplarda arazide uyuduk, bu saatten sonra konforlu kamp hayatı yaşamak istiyorum" dedi.


Fransız yatağı, banyosu, buzdolabı, yenilenebilir enerjisiyle sağlanan sınırsız sıcak suyu bulunan karavanı sayesinde hayatının değiştiğini anlatan Can, şöyle devam etti:  "Oyuncular olarak hayatımız karavanda bekleyerek geçiyor zaten. Ama bu başka. Hayatları küçültmek, iki günlük dünyada kendi ruhumuza vakit ayırmak lazım. Artık bu karavan benim yazıhanem. Senaryolarımı burada okuyorum. İşime konsantre oluyorum. Eşimi dostumu ağırlıyorum. Karavan geldi şeklim şemalim değişti. Artık daha huzurluyum."


Can''a takipçileri "Kral yeni tahtına kavuştu" diye yorumlar yaparken, usta oyuncu karavanına Sankofa ismini koyduğunu söyledi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar