Ünlü oyuncu Barış Kılıç, 16 yıllık eşi ile romantik fotoğraflarını paylaştı

Ünlü oyuncu Barış Kılıç, 16 yıllık eşi ile romantik fotoğraflarını paylaştı
Başarılı oyuncu Barış Kılıç, Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i olarak tanınırken, bu kez özel hayatıyla dikkat çekti. Kılıç, uzun süredir evli olduğu Ayşegül Kılıç ile romantik anlarını paylaştı.

16 yıldır süren birliktelikleriyle dikkat çeken çift, sosyal medya hesapları üzerinden romantik fotoğraflarını paylaştı. Kızılcık Şerbeti'nin setindeki yoğun temposuna rağmen bir araya geldikleri anları sıkça paylaşan Barış Kılıç ve Ayşegül Kılıç, aşklarını taze tutmayı başarıyor.

Ünlü çiftin paylaştığı bu özel anlara hayranlarından büyük bir beğeni yağdı. Takipçileri, çiftin birbirlerine olan sevgisi ve uyumu karşısında "Çok yakışıyorsunuz" ve "Maşallah size" gibi olumlu yorumlar yaparak mutluluklarına ortak oldular.

65a110a23cc8b316-w1200xh1198.webp

Barış Kılıç'ın Kızılcık Şerbeti dizisindeki başarılı performansının yanı sıra, özel hayatında da mutlu bir birliktelik sürdürmesi, hayranları tarafından olumlu bir şekilde karşılandı. Çiftin aşk dolu fotoğrafları, sosyal medyada kısa sürede geniş bir kitle tarafından paylaşılıp beğenildi.

65a1115c21b0f786-w1200xh1788.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar