Ünlü oyuncu 41 bin liralık nafakaya isyan etti!

Ünlü oyuncu 41 bin liralık nafakaya isyan etti!
Burak Sergen ile 4 yıl önce boşandığı eşi Işıl Sergen’in arasındaki nafaka davası tarafları birbirine düşürdü. Yeni yılda getirilen artışla birlikte ödediği nafaka 41 bin liraya çıkan Burak Sergen, nafakanın 10 bin liraya düşürülmesi için mahkemeye başvurdu.

19 yıl Burak Sergen ile evli kaldıktan sonra 2018’de boşanan ancak boşanmasına rağmen eski eşinin soyadını kullanmaya devam eden Işıl Sergen, ünlü oyuncu ile nafaka krizi yaşıyor. 

"ESKİSİ GİBİ İŞ BULAMIYORUM"

İstanbul Aile Mahkemesi’nde 15 Mart 2018’de gerçekleşen boşanma davası sonucu çocukları Cansın Sergen’in velayetini annesi Işıl Sergen’e verirken Burak Sergen’in 20 bin TL nafaka ödemesine hükmetti

Burak Sergen’in 14 yaşındaki oğulları Cansın için ödediği nafaka bu yıl artarak 41 bin 209 liraya çıktı. Ünlü oyuncu, bu miktarın azaltılarak 10 bin liraya düşürülmesini talep etti. Burak Sergen’in avukatı, dava dilekçesini mahkemeye şu şekilde sundu; “COVID-19 geçiren müvekkil, uzun süre hastanede yatmış, eskisi gibi kolay iş bulamamıştır. Rol aldığı projelerde de düşük ücret almaktadır. Çocuğuna nafaka ödemek için evlerini ve arabalarını satmak zorunda kalan müvekkil, şu anda kirada oturmaktadır. Ancak Işıl Sergen ise oyunculuk dışında el yapımı mum, mücevherat işi ve lüks muhitlerde emlakçılık yapmaktadır. Müvekkilin gelirinde azalma olurken, Işıl Sergen’in malvarlığında artış olmuştur. Bu nedenle nafakanın 10 bin liraya azaltılmasını istiyoruz.”

"ŞAHSIM ADINE TEK KURUŞ NAFAKA ALMIYORUM"

Işıl Sergen, bunun üzerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla söz konusu davaya tepki gösterdi.

Işıl Sergen, Burak Sergen''i olan tepkisini şöyle dile getirdi; "Ben neye şaşırıyorum biliyor musunuz? Geçtiğimiz seneler bütün davaları kazanmışız. Çok ciddi kanıtlarla her iddianızı çürütmüşüz. Sabah çıkan haberde ki gerçeğe dayalı olmayan beyanlar ve sistematik olarak yıllardır maruz kaldığım ve bitmeyen psikolojik ve maddi şiddet! Artık yeter! Hep sustum çocuğumun ruh sağlığı için ve beyefendinin işlerini etkilememesi için ama ben sustukça, ben iyi oldukça şiddetin boyutu hem beyefendi hem de hayatında ki kadınlar tarafından artmaya devam etti. Ben şahsım adına tek kuruş nafaka alamıyorum. En kısa zamanda avukatım Sayın Burçe Gökçen Giritligil ile beraber basına röportaj verip yıllardır yaşadığımız süreci mahkemeyle paylaştığımız gibi kamuoyuyla da paylaşacağız. Kadına şiddet her boyutta yaşanıyor! Bu sefer sonuna kadar dur diyeceğiz. Sevgiler."

YENİ EVLİLİĞİNDE İHANETE UĞRADI

Burak Sergen, Işıl Sergen ile ayrıldıktan sonra Haziran 2021''de Nihan Ünsal ile evlenmişti. Oyuncu çok ağır bir Covid-19 geçirmiş ve yoğun bakımda yaşam savaşı vermişti. Burak Sergen''in zor günlerinde ise Nihan Ünsal, ünlü oyuncuyu Mustafa Ersin Şenkurt ile aldatmıştı. İhanetin ardından avukatı aracılığı ile açıklama yapan Sergen, Nihan Ünsal''ın ihaneti hakkında avukatı aracılığıyla

"Bilindiği üzere kısa bir süre önce ağır derecede Covid geçirerek uzun bir tedavi sürecinden çıkan ve derhal rol aldığı dizinin çekimlerine, işine dönen müvekkilim henüz rahatsızlığının verdiği etkiyi bile atamamışken, çok güvendiği ve aşkla bağlı olduğu eşi Nihan Ünsal Sergen''in yazılı ve görsel basına yansıyan ihanet görüntüleri ile sarsılmış, derin bir hayal kırıklığı ve üzüntüye gömülmüştür. Elbette ki müvekkilim bu ihanet karşısında gereğini yaparak boşanma davası başta olmak üzere ilgili tüm hukuki süreci bugünden itibaren başlatmıştır. Bu olay sebebiyle; müvekkilim iyi günde, kötü günde her daim yanında olan, onu sevgi ve hayranlıkla takip eden ve yaşanan son derece çirkin bu son durumdan üzüntü duyan tüm yakınları, sevenleri ve kamuoyunu bilgilendirme gereği duymuş bulunmaktayız. Saygılarımızla" açıklamasını yapmıştı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar