Ünlü muhallebicide çirkin skandal! Şube müdürü çalışanları soyunurken gizli kamerayla izledi

Ünlü muhallebicide çirkin skandal! Şube müdürü çalışanları soyunurken gizli kamerayla izledi
İstanbul’da ünlü muhallebici zincirinde yaşanan gizli kamera skandalının detayları pes dedirtti.

İş yerlerindeki gizli kamera skandallarına bir yenisi daha eklendi. Sabah’ta Atakan Irmak’ın haberine göre, ünlü muhallebici zincirinde şube müdürünün personellerinin soyunma odasını gizli kamera ile izlediği iddia edildi.

Müdür Sümmani K.’nın kendilerini gizli kamera ile izlediğini fark eden çalışanlar savcılığa giderek şikayetçi oldu. Çirkin olayın detayları ise mide bulandırdı.

fzwcmieuzemq-m3jmaxe6g.webp

Aynı iş yerinde çalışan unlu mamul ustası Tekin K., geçirdiği kaza sonrası iş göremezlik raporu aldı ama kaza reddedildi, işten kovuldu. Haksız yere kovulduğunu ispatlamak isteyen Tekin K., mahkemeye başvurdu.

Sümmani K.’nın dosyaya sunduğu kamera kayıtlarını inceleyen Tekin K., ve çalışma arkadaşları skandal olayı ortaya çıkardı.

li.jpg

Şirkette 22 kameranın dışında bir kamera daha bulunduğunu fark eden personeller, çıplak görüntülerinin şube müdürünün elinde olduğunu fark etti.

Özel hayatlarının gizlice kayıt altına alındığını belirten personeller, suç duyurusunda bulundu. Sümmani K., hakkında 3 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar