İmamoğlu: Ne yapacağız biliyor musunuz, gidip Ankara'yı da teslim alacağız

İmamoğlu: Ne yapacağız biliyor musunuz, gidip Ankara'yı da teslim alacağız
Seçimlerin yaklaşması ile muhalefet belediyeleri üzerindeki baskıyı arttıran AKP'ye İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan flaş bir yanıt geldi. İmamoğlu, "Ne yapacağız biliyor musunuz? Biz, gidip Ankara'yı da teslim alacağız. İktidar değişmeden, bu işler düzelmez" dedi.

'GİDİP ANKARA'YI TESLİM ALACAĞIZ'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Biz, gidip Ankara''yı da teslim alacağız. Bu başka düzelmez. İktidar değişmeden, bu işler düzelmez" diye konuştu.

İmamoğlu, İSKİ’nin, “Altyapı İnşaatı Temel Altma Töreni”ne katıldı. Burada yaptığı konuşmada, yürüttükleri çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan İmamoğlu, hükümetin muhalefete karşı tavrını eleştirdi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu dönemde yaşadığı bir olayı paylaşan İmamoğlu, Gürpınar Stadı''nın Beylikdüzü Belediyesi bünyesinde de hizmet vermesine ilişkin girişimlerinin engellendiğini aktardı.

"Dediler ki, ‘Burası Beylikdüzü ya da Büyükçekmece Belediyesi''nin değildir. Büyükşehir Belediyesi’nindir. Onun için giremezsiniz. Biz de bu kullanıcılara müsaade ediyoruz.’ Ne oldu. Biz de gittik 2019’da kazandık seçimi, Büyükşehir’in de sahibi olduk" diye konuşan İmamoğlu, şöyle devam etti:

"Bu sefer de ne diyorlar biliyor musunuz? ‘Burası Milli Emlak’ındır. Burayı Büyükşehir’e de vermeyiz. Ne yapacağız biliyor musunuz? Biz, gidip Ankara''yı da teslim alacağız. Bu başka düzelmez. İktidar değişmeden, bu işler düzelmez"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar