Ünlü isimler Gülşen için tek yürek! Derhal serbest bırakılmalı…

Ünlü isimler Gülşen için tek yürek! Derhal serbest bırakılmalı…
Konserinde “İmam Hatip mezunu, sapıklığı oradan geliyor herhalde” ifadelerini kullanan Gülşen’e soruşturma başlatılmasının ardından, ünlü şarkıcı "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan tutuklanarak ceza evine gönderildi. Sanat camiası Gülşen’in tutuklanmasına karşı harekete geçti. Sosyal medya hesaplarından peş peşe paylaşım yapan ünlüler, Gülşen’e destek oldu.

Son zamanlarda cesur sahne kıyafetleriyle adından söz ettiren Gülşen, bu sefer de İmam Hatip mezunları ile ilgili sarf ettiği sözler yüzünden konuşuluyor. Bu sefer sadece konuşulmakla kalmayan Gülşen, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklama kararının ardından ünlü şarkıcıya tüm sanat camiası destek oldu.

Gülşen''in mevcutlu olarak Adliye''ye getirilmesine... - serbestiyet.com

 

GÜLŞEN: SUÇ İŞLEME KASTIM YOKTU, SUÇLAMALARI REDDEDİYORUM

Beşiktaş''taki evinde gözaltına alınan Gülşen, emniyette verdiği ilk ifadesinde "Bu kısa görüntü aylar sonra kim tarafından, ne amaçla servis edildi bilmiyorum. Ancak provokatif amaçlı olarak servis edildiğini düşünüyorum. Ben imam hatiplileri ya da ülkemizin bir kısmını kötülemek, onlara hakaret etmek amacıyla asla bu konuşmayı yapmadım. Ülkenin tüm değerlerine ve hassasiyetlerine saygım sonsuzdur. Kesinlikle atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Ayrıca yaşanan olayın zamansız bir yerde gerçekleşmesi talihsizliktir. Şakalaşmanın herhangi bir gruba yönelik nefret içerikli olarak algılanması beni çok üzmüştür. Suç işleme kastım yoktur. Atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilmesini talep ediyorum" dedi.

Gülşen İmam Hatipliler için ne dedi, ne söyledi? Şarkıcı Gülşen olayı  nedir, neden tutuklandı ve ne

BAKIRKÖY KAPALI KADIN CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Gülşen''in adliyeye girmesinin ardından ifadesinin bitmesiyle birlikte savcı, Gülşen''in üzerine atılı suçun vasıf ve mahiyeti, mevcut delil durumu, suça dair yasada yazılı cezanın üst haddi göz önüne alınarak tutuklanmasını talep etti. Nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği de, Gülşen''in "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik" suçundan tutuklanmasına karar verdi. Gülşen''in Bakırköy''deki Kadın Kapalı Cezaevi''ne götürüldü.

Gülşen: Herkesten özür diliyorum

ÜNLÜ İSİMLER TUTUKLANMA KARARINA SESSİZ KALMADI

Şarkıcının tutuklanması ülkenin gündemine otururken tepkiler de beraberinde geldi. Gülşen''in tutuklanmasına itiraz eden birçok sosyal medya kullanıcısı, Twitter ve Instagram hesaplarından peş peşe paylaşımlar yaparak adalet çağrısında bulundu.

Gözaltına alınan Gülşen, adliyeye sevk edildi - Diken

GÜLŞEN İÇİN SESSİZ KALMAYAN ÜNLÜ İSİMLER

HADİSE

SILA GENÇOĞLU

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN

MABEL MATİZ

AYNUR AYDIN

SELÇUK YÖNTEM

HARUN TEKİN

GÖKHAN KESER

DERYA ULUĞ

GÖKSEL

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar