Kan donduran vahşet! Ünlü ismin cansız bedeni çöpün içindeki valizden çıktı

Kan donduran vahşet! Ünlü ismin cansız bedeni çöpün içindeki valizden çıktı
Instagram’da binlerce takipçisi olan ünlü ismin cansız cesedi, başkentte bir çöplükte bulunan valizden çıktı. Erkek arkadaşı İstanbul’a kaçarken kıskıvrak yakalandı.

Dövülüp boğularak öldürüldüğü tespit edilen genç kadının cansız bedeni çöpteki valizde bulundu. Ünlü ismin erkek arkadaşı ise İstanbul’a kaçarken gözaltına alındı. İşte habere dair tüm detaylar…

İSTANBUL’A KAÇARKEN YAKALANDI

Cinayet şüphesiyle Kolombiya polis ekipleri, Trespalacios''un 35 yaşındaki ABD''li ve evli erkek arkadaşının peşine düştü. Cinayet sonrası ortadan kaybolan üç çocuk babası Teksaslı John Poulos''un Panama''da gözaltına alındığı ve Kolombiya''ya teslim edildiği öğrenildi. Poulos''un İstanbul''a giden THY uçağına binmeden yakalandığı ortaya çıktı.

 

 

Kolombiya ülkesinde geniş bir hayran kitlesi olan DJ Trespalacios''un cansız bedeni, evsiz bir adam tarafından çöplüğe atılan kilitli mavi bir valizin içinde bulundu. Vaizden bazı kişisel eşyaları da çıkan ünlü ismin ölüm sebebiyle ilgili polis bölgedeki güvenlik kameralarının incelendiğini aktardı.

CİNAYETTEN ÖNCE KULÜPTE EĞLENMİŞLER

Kolombiya basını, genç DJ''in son anlarına ait görüntüleri de paylaştı. Cumartesi günü yani öldürülmeden bir gün önce ABD''li sevgilisiyle ünlü bir kulübe giden genç kadın, DJ''lik yapmış ve dans ederek eğlenmişti. Genç kadının arkadaşları, kulüpte eğlenen çiftin geç saatte taksiyle evlerine döndüğünü söyledi. Bazı kaynaklar, ABD''li adamın boşanıp Kolombiyalı DJ ile evlenmeyi planladığını ve evlilik teklifi için Bogota''ya geldiğini belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar