Ünlü çiftin mutlu günü! Ahmet Kural baba oldu

Ünlü çiftin mutlu günü! Ahmet Kural baba oldu
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin çifti, mutlu birlikteliklerine yeni bir heyecan daha ekledi. Çift bebek sahibi oldu. Çiftin bu sevinci, Ahmet Kural'ın sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla tüm sevenleriyle paylaşıldı.

Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin, 18 Temmuz'da Bodrum'un Cennet koyunda dünyaevine girmişti. Şimdi ise bebek bekledikleri müjdeli haberle sevincin doruklarına ulaştılar.

kui-1aohuyebvht3hjqlw.webp

Ahmet Kural, sosyal medya hesabından oğulları Kemal Kural'ın doğduğunu duyurdu ve şu sözlerle sevincini paylaştı: "Bin aydan hayırlı Kadir Geceniz mübarek olsun. Bu gece, bize ayrıca hayrıyla, mutluluğuyla ve Allah'ın sağ salim kucağımıza almayı nasip ettiği oğlumuz Kemal Kural'la geldi. Her şey yolunda. Çağla da Kemal de sağlıklı. Bu mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istedik."

uu-001.jpg

AHMET KURAL KİMDİR

10 Kasım 1982'de Kütahya'da dünyaya gelen Ahmet Kural, emniyet müdürü olan babasının görev yeri olan bu şehirde çocukluk yıllarını geçirdi. Ablasının konservatuvar okumasının etkisiyle oyunculuk kariyerine yönelen Kural, gençlik yıllarını Kütahya, Denizli, Silopi, Karaman ve Nevşehir gibi farklı şehirlerde geçirdi. Lise eğitimi sırasında tiyatro çalışmalarına katıldıktan sonra Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü'nü tamamladı ve Bilkent Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimi aldı. Oyunculuk yeteneğini geliştirmek için Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim aldı.

syqc356sfekdwmfiqe-tga.webp

Eğitimini sürdürdüğü dönemde Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu kadrosuna katılan Ahmet Kural, tiyatro alanında da kendini göstermeye başladı. Televizyon dünyasına adımını atan Kural, 2007 yılında Show TV'de yayımlanan "Fikrimin İnce Gülü" adlı dizide ve 2007-2008 yıllarında TRT 1'de yayımlanan "Evimin Erkeği" adlı dizide rol aldı. Daha sonra "Gazi" adlı dizide başrol oynadıysa da düşük izlenme oranları nedeniyle dizi erken final yaptı. Sinema dünyasına adım atan Kural, "Güneşin Oğlu" adlı filmde önemli rollerden birini üstlendi.

2010 yılında "Çalgı Çengi" adlı sinema filminde Murat Cemcir ile başrolü paylaşan Kural, 2012 yılında Star TV'de yayınlanmaya başlayan "İşler Güçler" dizisinde önemli bir rol üstlendi ve dizinin başarılı bir şekilde devam etmesini sağladı. Daha sonra "Düğün Dernek" adlı sinema filminde de Murat Cemcir'le başrolleri paylaştı.

Kişisel hayatında ise 18 Temmuz 2023 tarihinde Çağla Gizem Şahin ile evlendiği biliniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar