Ünlü Astrolog Dinçer Güner tarih vererek açıkladı! Kriz yaşayıp seçime giremeyecek belediye başkan adayı kim

Ünlü Astrolog Dinçer Güner tarih vererek açıkladı!  Kriz yaşayıp seçime giremeyecek belediye başkan adayı kim
Ünlü Astrolog Dinçer Güner, sayılı günler kalan 31 Mart seçim gününün haritasını inceleyerek başkan adaylarına ilişkin dikkat çeken analizler sundu.

Youtube hesabından paylaştığı videosunda Güner, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP’nin İstanbul adayı Murat Kurum’un doğum haritalarını inceledi.

İmamoğlu ve Kurum hakkında söyledikleri ise dikkat çekti. 25 Mart’taki tutulma hangi ismi etkileyecek? Gökyüzü hangi liderden yana? Sağlık sorunu yaşayacak isim kim? Hangi liderin uyumadan seçime hazırlanması gerekiyor? İşte detaylar…

harita-isim.jpg

İstanbul’un hem nüfus, hem ekonomi hem coğrafi anlamda Türkiye’nin kalbi olduğunu belirten Güner “Adayları hangi süreçler bekliyor onları anlatacağım” diyerek şunları söyledi:

Bizler doğum yerleri, tarihleri ve saatleriyle analiz yapıyoruz. Şuan için elimde Ekrem İmamoğlu’nun net tarihi var, bir programda dile getirmişti. Ancak Murat Kurum ile Buğra Kavuncu’nun ise net olarak yok. Sosyal medyadaki bir gönderisinde teşkilatın yaptığı kutlama üzerinden tarihini ele aldım. O nedenle diğer adayların doğum tarihleri var, saatleri yok.

09-001.jpg

31 Mart’ta su hakimiyetinin daha baskın olacağını vurgulayan Güner, “Seçim günü hareketli ve enerjisi yüksek olacak. Seçim günü haritasında çok fazla gezegen 12.evde, çok fazla kontrol dışı olaylar olabilir” dedi.

779321image1.jpg

Liderlerin doğum haritaları ile seçim günü haritalarını birlikte inceleyen Güner, şöyle devam etti:

Sayın Ekrem İmamoğlu’nun doğum tarihi 3 Haziran 1971. Ali Sunal’ın programında iletmişti. İkizler burcu. Onunla ilgili daha belirgin konuşacağız.

25 Mart’ta bir tutulma olacak etkisi 15 gün sürecek. İmamoğlu’nun doğum saati net olduğu için tutulma 12. evde olacak. Seçime kontrolü dışında bir durumla seçime doğru gidiyormuş gibi. Satürn güneşe kare açı yapacak. Seçimde bir engelle sorunla krizle karşılaşabilir. Satürn güneş karesi mahrum bırakma da olabilir. Seçime umarım girer. Kariyer konusunda zorlanacak.

Sayın İmamoğlu’nun çok çalışması gerekiyor. Seçime sağlığı bozularak da girebilir. 6.ev çünkü sağlık ile ilgili bir alan.

murat-kurum-s3hb-cover.jpg

Murat Kurum’un haritasında güneşin Jüpiter’den destek aldığını belirten Güner, şunları söyledi:

Seçime girme süreci açısında bakarsak Kurum’un haritası daha şanslı. Bu seçimi kazanacak demek değildir, seçime gitme süreci daha kolay olacak demek. Gökyüzü Kurum’dan yana gibi duruyor.

Sayın Kurum, seçim günü halkın nabzını nispeten rahat bir yerden yönetecek. Her iki adayın da çalışması gerekiyor ama İmamoğlu’nun ekstradan hatta uyumadan çalışması gerek. Kurum, doğal bir kalka içinde daha korumada haritalara göre.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar