Ünlü araştırma şirketi vatandaşa sordu, sonuçları paylaştı! Kılıçdaroğlu seccadeye bilerek mi bastı

Ünlü araştırma şirketi vatandaşa sordu, sonuçları paylaştı! Kılıçdaroğlu seccadeye bilerek mi bastı
Geçtiğimiz günlerde Millet İttifakı'nın ortak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nın katıldığı bir iftar programı sonrası seccade üzerindeyken çekilen fotoğrafı gündem olurken, Aksoy Araştırma'dan dikkat çeken bir araştırma yayınladı.

AYŞE ESER KUŞATA-GÜNBOYU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu''nun, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir iftar programı sonrası seccade üzerindeyken çekilen fotoğrafı AKP''liler tarafından gündem olmuş ve hedef gösterilmişti. Aksoy Araştırma şirketi, dikkat çeken bir anket paylaştı. 

Aksoy Araştırma''nın 1067 kişiye sorarak yaptığı kamuoyu yoklamasına göre Kılıçdaroğlu''nun seccadeye bilerek bastığını düşünenlerin oranı yüzde 30,6’da kalırken, farkında olmadan bastığını düşünenlerin oranı yüzde 69,4 olarak açıklandı.

Seccadeye ilişkin Kemal Kılıçdaroğlu şu açıklamada bulunmuştu:

Dün akşamdan bu yana saldırı malzemesi ettikleri fotoğraf karesiyle ilgili sadece iki kelam edeceğim. İftar organizasyonuna katıldığınız restoranda olan bir olay. Fotoğraf çektirmek isteyenler vardı. Ben kimseyi kırmam. Öyle bir anlayışım da alışkanlığım da yoktur. Herkese saygı duyarım. Fotoğraf çektirmek isteyenler vardı, salon kalabalıktı. Yerdeki seccadeyi görmedim. Şimdi o karenin üzerinden operasyon yapıyorlar.

Açıkça söyleyeyim. Ben onların operasyonunu umursamam. Ben samimi olarak üzgünüm. Bunu ifade ediyorum. Ben, ailem, eşim, çocuklarımız asla ve asla hiçbir kutsala saygısızlık etmez. Bunu da bilmenizi isterim. Hayat tarzıma, hayat görüşüme ve varoluşuma aykırı. Böyle iftiralardan, operasyonlardan siz samimi Müslümanlara sığınıyorum ve sözlerime yeniden başlıyorum.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar