Ümmetçilerin Arapça video ile Araplara yalakalık yaptığı dergi FETÖ sevdalısı çıktı!

Ümmetçilerin Arapça video ile Araplara yalakalık yaptığı dergi FETÖ sevdalısı çıktı!
Sözde ırkçılık karşıtı bir video çeken AKP yandaşı gazeteciler, Arap ülkelerinde yaşayanlara Arapça seslenerek, iki büklüm açıklamalarda bulunmuştu. Videonun çekildiği "Gerçek Hayat" dergisinin geçmişte FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen'e methiyeler dizdiği ortaya çıktı.

Trabzon'da bir Kuveytli turist ile yaşanan gerginlik sonrasında sosyal medyada Türkiye'ye Orta Doğu ülkelerine şikayet eden paylaşımlar yapan troller, Türkiye'ye giren kaçak sığınmacıların haberini yapan birçok basın kuruluşunu hedef almıştı.

Geçtiğimiz günlerde kaçak sığınmacılara yönelik haberleriyle öne çıkan 27 kişi gözaltına alınırken, dün gece birçoğu tutuklanarak cezaevine gönderildi. AKP'li troller, tutuklama kararından dakikalar önce Gerçek Hayat dergisi aracılığıyla yayınladığı video ile Arapça konuşarak Arap ülkelerinde yaşayanlara seslendi ve iki büklüm hizaya girdi.

O DERGİ FETÖ SEVDALISI ÇIKTI

Birçok ismin yer aldığı video Gerçek Hayat dergisi tarafından dolaşıma sokulurken, bu derginin geçtiğimiz yıllarda Fethullah Gülen için kullandığı övgü dolu sözler yeniden gündem oldu.

multeci1.jpg

Türkçe ve Arapça konuşan gazetecilerin videoda, "Biz Türküz, Kürt'üz, Arap'ız, Gürcüyüz ve diğerleriyiz. Hepimiz aynı milletin parçalarıyız" dediği görüldü. Video, Arapça olarak söylenen "Biz tek milletiz" sloganıyla sona erdi.

Videoda Arap dünyasına seslenen gazetecilerin isimleri ise şu şekilde;

Öznur Sirene, Turan Kışlakçı, Özlem Doğan, Kemal Özer, Hikmet Genç, Taha Hüseyin Karagöz, Yakup Köse, İsmail Halis, Hacı Yakışıklı, Tacettin Kutay, Yusuf Alabarda, Yasin Aktay, Baki Yaya, Ahmet Yusuf ve Ürdünlü gazeteci Nidal Siyam.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar