Ümit Özdağ'dan ‘Sinan Oğan, karşılığında ne aldı da Erdoğan'ı destekledi?’ sorusuna bomba cevap

Ümit Özdağ'dan ‘Sinan Oğan, karşılığında ne aldı da Erdoğan'ı destekledi?’ sorusuna bomba cevap
Zafer Partisi Genel Başkanı olan Ümit Özdağ, Sinan Oğan'ın ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayıyken seçimlerin ikinci turunda Erdoğan'ı desteklemesiyle alakalı ilk defa konuştu. İşte detaylar...

Zafer Partisi Genel Başkanı olan Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ATA İttifakı adayı olan Sinan Oğan'ın ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı desteklemesiyle alakalı ilk defa konuştu.

OĞAN, İKİNCİ TURDA ERDOĞAN'I DESTEKLEMİŞTİ

14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Zafer Partisi, Adalet Partisi, Ülkem Partisi ve Türkiye İttifakı Partisi tarafından kurulan ATA İttifakı, Sinan Oğan'ı Cumhurbaşkanı adayı olarak göstermişti. Sinan Oğan ise seçimler ikinci tura kalınca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı vermişti.

ozdag-sinan-ogan-in-cumhurbaskanligi-16843084-4-m.jpg

ÖZDAĞ: BİZİM TASVİP ETMEDİĞİMİZ BİR KARAR

Zafer Partisi Genel Başkanı olan Ümit Özdağ, katılım sağladığı bir Youtube programında Sinan Oğan'ın ikinci turdaki tutumuyla alakalı ilk defa konuştu. Özdağ, "Sinan Oğan'ın kararı kendisini bağlar, bizim tasvip etmediğimiz bir karar. Bununla alakalı da net bir şekilde politikalarımızı ortaya koyduk." ifadelerini kullandı.

"ALMIŞTIR HERHALDE"

Özdağ, "Çoğu kişi bunu söyledi. Sinan Oğan ne aldı da destekledi? Maddi ya da manevi herhangi bir şey aldı mı? Bunun ile ilgili yorumunuz olur mu?" sorusuna "Almıştır herhalde... Almıştır herhalde" cevabını verdi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar