Ümit Özdağ yıllar sonra hocalığa döndü: Hangi üniversitede ders verecek

Ümit Özdağ yıllar sonra hocalığa döndü: Hangi üniversitede ders verecek
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ X-Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 2 Ekim’den itibaren Ankara’da bir üniversitede ders vermeye başlayacağını duyurdu.

Yapığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, üniversitede ders vermeye başladığını duyurdu.

Üniversitelerin açılacağı 2 Ekim tarihinden itibaren Ankara’da bulunan Başkent Üniversitesi’nde ders vermeye başlayacağını aktaran Özdağ, Uluslararası ilişkiler Bölümü’nde haftada 1 “Uluslararası Düzen ve Güvenlik Sorunları” dersine gireceini söyledi.

Özdağ, “Yıllar sonra tekrar üniversite kürsüsünde gençler ile dünya ve Türkiye’nin güvenlik sorunlarını tartışacağız” dedi.

Özdağ'ın söz konusu paylaşımı;

zdag.jpg

ÜMİT ÖZDAĞ KİMDİR?

Ümit Özdağ, 1961 yılında Japonya'nın başkenti Tokyo'da dünyaya gelmiştir. Münih Ludwig Maximilians Üniversitesi Siyasal Bilgiler Felsefe ve İktisat Fakültelerinden mezun oldu.

Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesinde Araştırma görevlisi, Doçent ve Profesör olarak görev yaptı.

25 ve 26.dönemde Gaziantep Milletvekili seçildi. Ümit Özdağ, Zafer Partisi'nin kurucusu ve genel başkanıdır. Türkiye Büyük Millet Meclisinde İstanbul milletvekilidir. İngilizce ve Almanca bilen Özdağ, bekar ve 1 çocuk babasıdır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar