Davutoğlu Kılıçdaroğlu ile yaptığı özel görüşmeyi Fatih Portakal'ın programında ifşa etti: Açık ve net yalan söylemiş

Davutoğlu Kılıçdaroğlu ile yaptığı özel görüşmeyi Fatih Portakal'ın programında ifşa etti: Açık ve net yalan söylemiş
Gazeteci Fatih Portakal’ın Youtube kanalına konuk olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ arasındaki gizli protokolden bahsetti. Kılıçdaroğlu'nun önce protokolü kabul etmediğini söyleyen Davutoğlu, daha sonra kabul ettiğini belirterek, “İnsanoğlu hata yapabilir” dedi.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde Altılı masada yer alarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, gazeteci Fatih Portakal’a dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Seçim sürecine ilişkin değerlendirmeler yapan Davutoğlu, Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasındaki protokole dair de konuştu.

Ümit Özdağ’ın protokol açıklamasından 2 saat sonra Kılıçdaroğlu’nu aradığını söyleyen Davutoğlu, “Mülakat basına düştüğü anda Sayın Kılıçdaroğlu’nu aradım. Bu işin gerçeği nedir Sayın Kılıçdaroğlu diye sordum. Önce böyle bir şey yok, Özdağ doğru söylemiyor dedi. Ama akşam bir tv kanalında yapılan açıklamalardan sonra Kılıçdaroğlu beni tekrar aradı böyle bir durum varmış dedi” ifadelerini kullandı.

Fatih Portakal’ın “Sizlere de yalan söylemiş, topluma da yalan söylemiş” çıkışına ise, Davutoğlu, “Bir siyasi lidere o kelimeyi kullanmak istemem ama bu yaşanmış bir tecrübedir. Bu Kılıçdaroğlu’nun geçmişte yaptığı olumlu işleri yok saymamıza sebep olmaz. İnsanoğlu hata yapabilir” şeklinde cevap verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar