Ümit Özdağ, Fatih Altaylı’nın “Siz faşist misiniz” sorusuna ne cevap verdi

Ümit Özdağ, Fatih Altaylı’nın “Siz faşist misiniz” sorusuna  ne cevap verdi
Gazeteci Fatih Altaylı’nın Youtube kanalında gündemi değerlendiren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ kendisine yöneltilen “ Siz faşist misiniz? sorusunu yanıtladı.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gazeteci Fatih Altaylı’nın Youtube kanalında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile aralarında imzaladıkları protokolden, Türkiye'nin göçmen politikasına kadar birçok soruya cevap veren Özdağ, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sorular içerisinde en çarpıcı olanı ise Altaylı'nın Özdağ'a yönelttiği, "Siz faşist misiniz?" sorusu oldu. Özdağ'ın göçmenler konusunda ajitatif davranmakla suçlandığını dile getiren Altaylı'ya Özdağ, şunları söyledi:

"Ben Atatürkçü Türk Milliyetçisiyim. Bize faşist diyenlerin ya kötü niyetle (fonlanan sol liberaller çevreler) ya da bu durumu kullanan siyasal ümmetçiler olduğunu düşünüyorum. Bize faşist diye saldıranların her ikisinin de değişik nedenleri var. "

Neo liberaller çevrelerin yaklaşım nedeni şu ki Açık Avrupa'ya çalışıyorlar. Avrupa, Türkiye'yi açık bir hendeğe dönüştürmeye çalışıyor. Avrupa kalesi diye bir duvar kurmuşlar mı kurmuşlar. euro font. pek nerde bu; Trakya'da. Bulgaristan- Yunanistan Türkiye sınırı, duvar. Bu duvarın önünde de Türkiye çıktı. İngiltere göçmenleri Ruanda'ya yollayacakmış diyorlar Türkiye zaten Ruanda değil mi?"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar