Uğurcan Çakır'dan bomba açıklama: Gitmek istiyorum

Uğurcan Çakır'dan bomba açıklama: Gitmek istiyorum
Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, geleceği hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Milli eldiven, hayalinin Avrupa'ya gitmek olduğunu ve mantıklı bir teklifin gelmesi durumunda kabul edeceğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig 2021-2022 sezonu şampiyonu Trabzonspor ''da başarılı kaleci Uğurcan Çakır, geleceği hakkında konuştu. A Spor''a özel açıklamalarda bulunan milli kaleci, mantıklı bir teklifin gelmesi durumunda gitmek istediğini söyledi. 

Trabzonspor taraftarının gönlünde ayrı bir yere sahip olan genç kaleci, "Trabzonspor için çok fedakarlık yaptım, kulüp de yaptı. Hedeflerim arasında Avrupa''ya gitmek var. Bana ve kulübe uygun ve mantıklı bir teklif gelirse gitmek istiyorum. 3 kupam var artık bana kızmazlar diye düşünüyorum" dedi.

Uğurcan''ın gelecek planlarına ilişkin açıklaması şu şekilde:

Şampiyon olacağımı hayal ediyordum. Çocukluğumdan beri Trabzonsporluydum. Şampiyonluk yaşamak nasip oldu. Herkesin çok büyük emeği var. Şampiyonluk altyapıdayken hayalimdi ama A Takıma çıkınca hedefim oldu ve gerçekleştirdim. Çalıştığım bütün hocalarım ve önümde oynayan tüm kalecilerden bir şey öğrenmeye çalıştım. Hepsine teşekkür ediyorum. Kariyerimde kırılma anı Onur abinin sakatlığı oldu. Bulduğum şansı iyi değerlendirdim.

Antalya maçında seyirci girince onları çıkarmaya çalıştım, durun daha bitmedi diye. Maç biter bitmez soyunma odasına kaçtım ve ağladım. Çünkü benim çocukluk hayalimdi. Soyunma odasında 1 saat ağlamışımdır, o kadar duygulandım.

''''DAHA BÜYÜK TAKIMLARA GİTMEK İSTİYORUM''''

Trabzonspor''da çok fazla fedakarlık yaptım, kulüp de yaptı. Şampiyon da olduk. Hedeflerim arasında Avrupa''ya gitmek var. Bana ve kulübe uygun çok mantıklı bir teklif gelirse gitmek istiyorum. Trabzonspor''da 3 kupam var. Gidersem bana kızmayacaklardır. Tekliflerin hangi takımdan geldiği de önemli. Hedeflerim doğrultusunda çok iyi bir basamak olacak kulüp tercihim. Lig tercihi değil. Gideceğim takımdan daha büyük takımlara gitmek istiyorum, böyle bir tercih yapmak istiyorum.

EN BEĞENDİĞİ KALECİLERİ AÇIKLADI

Dünyada en beğendiğim kaleciler Oblak, De Gea, Mendy... Bu yıl Batshuayi''yi çok beğenmiştim. İkinci maçta mükemmel oynadı. Serdar Dursun çok iyi forvet. Çok beğeniyorum. Takım arkadaşlarım arasında beni en çok Abdüş (Abdülkadir Ömür) zorluyor. Djaniny de iyi.

Vitor ve Edgar birbirini çok iyi tamamlıyordu. Hüseyin oynadı, Denswil oynadı, Ahmetcan oynadı. Kim oynarsa oynasın sistemimiz çok iyiydi. Güven olduğu için herkes birbirini yukarıya çekti.

3 senedir psikolojik destek alıyorum. Her şeyi tek başına aşamıyorsunuz. Destek almak çok önemli. Bazen çok büyük kırılmalar yaşayabiliyorsunuz, onları en aza indirmek için bunu yapıyorsunuz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar