Uğur Dündar 2002'deki Erdoğan-Baykal buluşmasının bilinmeyenlerini anlattı

Uğur Dündar 2002'deki Erdoğan-Baykal buluşmasının bilinmeyenlerini anlattı
tv100'de yayınlanan Haftanın Panoraması programında usta gazeteci Uğur Dündar, 2002 yılında Recep Tayyip Erdoğan ve Deniz Baykal arasında yaşanan tarihi buluşmanın perde arkasını anlattı.

2002 yılında Uğur Dündar moderatörlüğünde gerçekleşen dönemin AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile dönemin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal arasındaki tartışma yıllarca Türk siyasetine damga vurmuştu. Haftanın Panoraması programında Uğur Dündar ve gazeteci Mine Özbek, ikili arasında gerçekleşen tarihi buluşmayı yorumladı ve buluşmanın moderatörlüğünü yapan Uğur Dündar, düello hakkında bilinmeyenleri ilk kez seyircilerle paylaştı.

"SORULARI VERMEYECEĞİMİ SÖYLEDİM"

Erdoğan ve Baykal''ın tarihi oturum öncesinde hiçbir talepleri olmadığını belirten Dündar "İki tarafta özel hiçbir talepte bulunmadı. Ben soruları kendilerine veremeyeceğimi baştan söyledim. Her iki taraf ile sadece gündem başlıklarını paylaştım. Ömer Çelik Bey ‘ben sizinle bir defa görüştüm yeter’ dedi. Bülent Bey ile 3-4 defa görüştüm ama her görüşmemi sayın Çelik’e haber verdim. Orada adaletin terazisi hiç şaşmadı."  ifadelerini kullandı.





 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar