Üç banka peş peşe duyurdu! 100 bin TL'ye kadar faizsiz...

Üç banka peş peşe duyurdu! 100 bin TL'ye kadar faizsiz...
3 bankadan anında ihtiyaç kredisi desteği geldi. Ayrıca faizsiz kredi seçenekleri de mevcut… 100 bin TL’ye kadar kredi seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Peki açıklama yapan bankalar hangileri? Vade seçenekleri nasıl? Başvurular nasıl yapılıyor? Tüm soruların cevapları haberimizde…

FİBABANKA

Fibabanka Anında İhtiyaç Kredisi Fibabanka avantajlı ihtiyaç kredisi fırsatları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Vatandaşların son dönemde artan birçok ihtiyacı için mobilyadan beyaz eşyaya, elektronikten giyime kadar birçok alanda faizsiz ve masrafsız alışveriş kredileri de vermeye devam ediyor. Öte yandan düşük faiz oranları ile daha yüksek miktarda ihtiyaçları için nakit kredi desteğinden yararlanmak isteyenler ise %1,61'den başlayan faiz oranları ile kredi kullanabilecekler. Hızlı başvuru kanalları üzerinden kolayca kredi taleplerini iletecek vatandaşlar, anında ihtiyaç kredisi fırsatlarından yararlanmaya başlayacak.

3.000 TL ile 100.000 TL arasında tutarlar için geçerli olan Anında İhtiyaç Kredisi, 36 ay vade olanakları ile sunuluyor.

Fibabanka mobil, internet veya telefon bankacılığı üzerinden ya da doğrudan banka şubeleri aracılığıyla vatandaşların tüm nakit ihtiyaçları için hızlı finansman çözümleri bulması sağlanıyor.

N KOLAY

Aktif Bank'ın avantajlı dijital bankacılık hizmetlerini sunan N Kolay, 1.000 TL'ye kadar anında 30 gün %0 faizle kullanılmak üzere nakit kredi desteği sağlarken, 40.000 TL'ye kadar daha yüksek miktarda ihtiyaç kredisi talepleri için %1,59'dan başlayan faiz oranları ile avantajlı kredi seçenekleri sunulmaktadır.

Vatandaşların sayısız ihtiyacını karşılaması için en makul oranlar ile sunulan N Kolay İhtiyaç Kredisi, dijital başvuru kanalları üzerinden talep edilerek, uygun geri ödeme seçenekleriyle kullanılmaktadır.

DENİZBANK İHTİYAÇ KREDİSİ

Denizbank ihtiyaç kredilerinde cazip seçenekler acil nakit sıkıntısı çekenlere destek oluyor. Birçok kesimden vatandaşın özel avantajlar ile yararlanabildiği Denizbank ihtiyaç kredileri kapsamında, 55.000 TL'ye kadar 5 dakikada onay süreci tamamlanabilen ihtiyaç kredisi, %2,47'den başlayan faiz oranları ile 36 ay vade seçeneğiyle sunuluyor. İnternet bankacılığı, MobilDeniz veya ATM'ler üzerinden hızlı başvuru kanallarının açık olduğu Denizbank İhtiyaç Kredisi'nde ise 36 aya varan vadelerle %2,52'den başlayan avantajlı faiz oranları uygulanmaktadır.

(TAKVİM)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar