Twitter’ın logosu Dogecoin düşmesine neden oldu

Twitter’ın logosu Dogecoin düşmesine neden oldu
Elon Musk’ın sahibi olduğu sosyal medya platformu Twitter , geçtiğimiz günlerde logosunu, Dogecoin’in logosuyla güncellemesi sonrasında Dogecoin fiyatını düşüşe geçirdi.

Dogecoin fiyatı, 3 Nisan tarihinde Elon Musk ’ın sosyal medya şirketinin logosunu Dogecoin logosuyla değiştirmesinin ardından, yükselmeye başlamıştı. Twitter ya da Elon Musk bu değişikliğin sebebini açıklamamış olsa da Twitter an itibariyle Dogecoin logosunu kaldırarak şirketin kendi logosunu kullanmaya başladı.

Twitter’ın bu hamlesinin ardından Dogecoin fiyatında da düşüş yaşanmaya başlandı. Twitter’ın hamlesinin ardından Dogecoin fiyatı, yüzde 7.3 oranında düşerek 8.6 cent’e kadar geriledi.

Sıkı bir Dogecoin savunucu olduğunu her fırsatta dile getiren Elon Musk’ın sosyal medya şirketi nedensiz bir şekilde Dogecoin logosunu kullanmaya başlamıştı. Twitter’ın bu hamlesinin ardından Dogecoin fiyatı 3 Nisan 2023 tarihinde 0.10 doların üzerine çıktı. Twitter’ın yakın zamanda bir kez daha logosunu güncelleyip güncellemeyeceği henüz bilinmiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar