Tuzla'da otomobil kaldırımda oturan yayaların arasında daldı: 1'i çocuk 3 yaralı

Tuzla'da otomobil kaldırımda oturan yayaların arasında daldı: 1'i çocuk 3 yaralı
Tuzla'da direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, kaldırımda oturan 1 çocuk ve 2 kadına çarparak, bina boşluğu ile kaldırım arasına sıkıştırdı. Otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, kaldırımda oturan kadınlardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza, saat 12.30 sıralarında Tuzla Şifa Mahallesi Talas Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, otomobil sürücüsü caddede ilerlerken, direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırımda oturan 1 çocuk ve 2 kadına çarptı. Sürücünün çarptığı 3 kişi bina boşluğu ile kaldırım arasına sıkıştı. Kaza sonrası otomobil sürücüsü, aracını olay yerinde bırakarak kaçtı.

tuzlada-1i-cocuk-3-kisiye-carpan-surucu-otomobili-birakip-kacti-6521-dhaphoto3.jpg Otomobilin altında kalan çocuk kendi imkanları ile sıkıştığı yerden çıkarken, 2 kadından biri ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri kazada yaralanan 2 kadını çevredeki hastanelere kaldırdı. Polis ekipleri kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

tuzlada-1i-cocuk-3-kisiye-carpan-surucu-otomobili-birakip-kacti-6521-dhaphoto4.jpg

tuzlada-1i-cocuk-3-kisiye-carpan-surucu-otomobili-birakip-kacti-6521-dhaphoto5.jpg

tuzlada-1i-cocuk-3-kisiye-carpan-surucu-otomobili-birakip-kacti-6521-dhaphoto6.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar