Tuvana Türkay köpeği denize düşünce bakın ne yaptı!

Tuvana Türkay köpeği denize düşünce bakın ne yaptı!
Oyuncu Tuvana Türkay, 3 aylık köpeği denize düşünce boğazın serin sularına atlayarak köpeğini kurtardı. Olayın ardından ünlü oyuncu gözyaşlarını tutamadı.

Tuvana Türkay, bir süredir iş adamı İzzet Antebi ile aşk yaşıyor. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşı ile birlikte 3 aylık bir yavru köpek sahiplendi. Çiftin ''Yogi'' ismini verdiği 3 aylık yavru köpek, talihsiz bir kaza sonucu denize düştü.

Köpeğinin denizde çırpındığını gören Türkay, hemen ayakkabılarını çıkararak boğaza atladı. Köpeğini denizden kurtarma mücadelesi veren oyuncu, karaya çıkacak bir merdiven bulamayınca dakikalarca denizde soğuk sularla mücadele verdi. 



ÇOK AĞIR HASTA OLDU

Bu mevsimde denizde uzun süre geçirdiği için bir haftadır soğuk algınlığı geçiren Türkay, yaşadığı korku dolu anları Reşit Özet''e anlattı: "Yoginin oynaması için balkon kapısını açmıştım. Ben de televizyon izliyordum. İki dakika geçmedi sesi kesildi. Bir an panik oldum. Yavru köpek olduğu için yokluğu hemen hissediliyor. Denize açılan kapıya bir baktım yarım aralanmış. Kapalı olan kapının yarım aralandığını görünce dışarı fırladım. Denize bakınca onu ileri doğru yüzerken gördüm. Merdiven olmadığı için ev ayakkabılarımı çıkarıp direkt denize atladım. Elbiselerle denize atladığım için akıntıda biraz zorlandım. Denizin ortasından aldım ama merdiven olmadığı için karaya çıkamadım. Komşuların hiçbiri duymadı. Akıntıda fazla olduğu için olduğumuz yerde duramadık."

VİCDAN AZABINDAN ÖLÜRDÜM

En sonunda en yakın merdiven neredeyse oraya doğru yogiyi itmeye başladım. Bu şekilde merdivene ulaşarak kimin evi olmadığını bilmeyerek merdivene çıktım. 10 dakika çıktığım evin bahçesinde ağladım. Birini görüp bağırdım yardım istedim. Görmeseydim herhalde boğulurdu ben de vicdan azabından ölürdüm.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar