Türkiye'nin en köklü bankası 100 bin lira 0 faizli kredi vereceğini açıkladı: İşte aranan şartlar

Türkiye'nin en köklü bankası 100 bin lira 0 faizli kredi vereceğini açıkladı: İşte aranan şartlar
Türkiye'nin en büyük özel bankası olan Türkiye İş Bankası, 2023 yılında hayata geçirdiği sıfır faizli "Hoş Geldin Kredisi" ile 100 bin liraya kadar faizsiz ihtiyaç kredisi verecek. Bankadan yapılan açıklamaya göre sıfır faizli krediden yararlanmak için aranan şartlar şu şekilde...

Türkiye'de son yıllarda yaşanan ekonomik gelişmelerin ardından bankalar, vatandaşa ve üreticiye yönelik kredi musluğunu tamamen kapatmış durumda.

28 Mayıs seçimlerinin ardından değişen ekonomi yönetimiyle birlikte rasyonel politikalara dönüş yapılması, bankalardaki havayı da olumlu yönde değiştirirken, müşteri ve bireysel kullanıcılara yönelik ilk kredi adımı Türkiye'nin en köklü özel bankası Türkiye İş Bankası'ndan geldi.

100 BİN LİRAYA KADAR SIFIR FAİZLİ KREDİ

İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre İş Bankası, bu yıl yeni müşteri olan veya daha önceki yıllarda müşteri olup da ürün ve hizmet kullanımını aktifleştiren gerçek kişi tacirlere ve KOBİ'lere sıfır faizli kredi imkanı sağlayacak.

Krediler 100 bin TL ve 20 bin TL olarak ikiye ayrılırken. 20 bin liralık faizsiz krediden yararlanmak için kredi kartı başvurusu yapılmak zorunda. 5 aylık vadeye sıfır faizle 20 bin lira fırsatı sunan İş Bankası, aynı zamanda Hoş Geldin Kredisi kampanyası kapsamında 100 bin TL'ye kadar 6 ay vadeli faizsiz kredi kullanımına da onay verecek

ARANAN ŞARTLAR NELER

Bankaya yeni müşteri olanların faizsiz krediden yararlanma hakkı bulunduğu gibi, halihazırda banka müşteri olan bireysel kullanıcılar da çeşitli ürün ve hizmet kullanımlarını aktifleştirmeleri halinde bu kampanyalardan yararlanabilecek.

Kredi Kayıt Bürosu (KKB) puanı değerlendirme kriterlerinden biri olurken, çok düşük puanlı müşteriler kefil ya da teminat aracılığıyla faizsiz kredi kampanyasından yararlanabilecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar