Türkiye'den yeni bir çıplak vatandaş vakası...

Türkiye'den yeni bir çıplak vatandaş vakası...
Türkiye'de gittikçe artan çıplak vatandaş görüntüleri, özellikle sosyal medyada tartışılmaya devam ediyor. Birbiri ardına gelen görüntülere bir yenisi daha eklendi.

İstanbul, Ankara, Denizli, Kahramanmaraş sonrası şimdi de Mardin''de bir adam sokakta çıplak dolaştı. Türkiye''nin dört bir yanından gelen çıplak vatandaş görüntüleri neredeyse her gün sosyal medyada dolaşıma sokuluyor. Bebek sahili, Denizli ve Ankara, Kahramanmaraş... Şimdi ise pes dedirten görüntü Mardin''den geldi!

Mardin''de bir adam,  trafiğin ve insan kalabalığının olduğu bir cadde üzerinde çıplak olarak yürürken kameralara yansıdı. Gören vatandaşlar ise gülmekle yetindi.

Edinilen bilgiye göre, Kızıltepe ilçesinde Eski Hastane Caddesi''nde iddiaya göre akli dengesinin yerinde olmadığına ilişkin sağlık raporu bulunan ve yine iddiaya göre avukat olan A.Ö., çıplak gezerken vatandaşlar tarafından görüldü. Bazıları telefonla kamera kaydı alırken bir vatandaş A.Ö.''yü darp etti. Etrafı sarılan A.Ö.''nün, ihbar üzerine gelen polis ekiplerine teslim edildiği öğrenildi. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar