Türkiye bu olayı konuşuyor! 21 yaşındaki yeğenini kaçırdı... Müge Anlı çılgına döndü

Türkiye bu olayı konuşuyor! 21 yaşındaki yeğenini kaçırdı... Müge Anlı çılgına döndü
Gündüz kuşağı programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert", izleyicileri yine şaşkına çeviren bir olayla gündeme oturdu. 17 yıldır evinde yaşadığı iddia edilen yeğenini kaçırdığı öne sürülen Hüseyin Bey, canlı yayında söyledikleriyle Anlı'yı çileden çıkarttı.

Müge Anlı'nın sunduğu "Tatlı Sert", bugün de sıradışı bir konuya ev sahipliği yaptı. Canlı yayında izleyicilerin nefesini tuttuğu anlarda, Hacer Dursun isimli bir kadın, 25 yıllık eşi Hüseyin Bey'in, evlerinde 17 yıldır yaşadıkları iddia edilen yeğeni Kezban Ünal'ı kaçırdığını iddia etti. Bu şok iddia karşısında stüdyoda gerilim yaşandı.

Hacer Dursun, yeğeninin annesi ve babasının engelli olduğunu, bu nedenle 5 yaşında yanlarına geldiğini ve o günden beri evlerinde yaşadığını dile getirdi. Kızı yerine koyduğu yeğeni için büyük endişe duyduğunu ifade eden Dursun, yaşadığı acıyı canlı yayında gözyaşlarıyla anlattı.

55.jpg

MÜGE ANLI ÇİLEDEN ÇIKTI

Müge Anlı ise olayın şokunu üzerinden atamadı. Canlı yayında adeta çileden çıkan ünlü sunucu, Hüseyin Bey'e sert sorular yöneltti ve gerçeği ortaya çıkarmak için tüm detayları titizlikle araştırmaya başladı. Programın ilerleyen dakikalarında ortaya çıkacak detaylar ise merakla bekleniyor.

1080xauto.webp

KEZBAN KAÇIRILDIKTAN 45 GÜN SONRA BULUNDU

Eniştesi tarafından kaçırıldığı iddia edilen Kezban 45. gününde bulundu ve canlı yayına çıkıp ailesiyle yüzleşti. Hacer Dursun'un eşi Hüseyin Bey de canlı yayına katılarak, 21 yaşındaki yeğeni Kezban ile evleneceğini duyurdu.

u.jpg

"AHLAKİ BAĞIN YOK MU? SEN ONUN ENİŞTESİSİN

Müge Anlı, yaşananları kınayarak, "Sizin aklınız yok mu?" diye sert bir şekilde eleştirdi. Hüseyin Bey'in "Kan bağım yok ki" şeklindeki yanıtı üzerine ise Anlı daha da sinirlenerek, "Ahlaki bağın yok mu? Sen onun eniştesisin. Sen onun halasının kocasısın. Ne demek kan bağım yok? Bu çocuğu sen 5 yaşından beri görüyorsan insan evlat diye görürsün onu!" diyerek ateş püskürdü.

e3e.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar