Devler'in aday kadrosu açıklandı

Devler'in aday kadrosu açıklandı
FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri'nde ve FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olan A Milli Erkek Basketbol takımının aday kadrosu belli oldu.

Devler'in aday kadrosu açıklandı

Türkiye Basketbol Federasyonu''ndan yapılan açıklamaya göre ay-yıldızlılar, 2023 Dünya Kupası Elemeleri ikinci tur I Grubu''nda 25 Ağustos Perşembe günü deplasmanda Letonya ve 28 Ağustos Pazar günü de sahasında Sırbistan karşısında galibiyet arayacak. 

MAÇLAR TİFLİS''TE OYNANACAK

A Milli Takım, 1-18 Eylül''de de FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası''nda sahne alacak. Şampiyonanın A Grubu''nda Karadağ, Bulgaristan, Gürcistan, Belçika ve İspanya ile aynı grupta yer alıyor. Gürcistan''ın başkenti Tiflis''te karşılaşmalarını oynayacak olan Milliler, 1 Eylül Perşembe günü Karadağ, 3 Eylül Cumartesi günü Bulgaristan, 4 Eylül Pazar günü Gürcistan, 6 Eylül Salı günü Belçika ve 7 Eylül Çarşamba günü de İspanya''nın rakibi olacak.

Başantrenör Ergin Ataman''ın aday kadroya dahil ettiği isimler şöyle: 

Buğrahan Tuncer, Shane Larkin, Egehan Arna, Kartal Özmızrak, Furkan Haltalı, Doğuş Özdemiroğlu, Melih Mahmutoğlu, Metecan Birsen, Şehmus Hazer, Onuralp Bitim, Yiğitcan Saybir, Sadık Emir Kabaca, Muhsin Yaşar, Berk İbrahim Uğurlu, Sertaç Şanlı, Cedi Osman, Alperen Şengün, Ömer Faruk Yurtseven, Furkan Korkmaz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar