Türk kızı Nijerya Kralı’nın oğluyla evlendi! Öve öve bitiremedi

Türk kızı Nijerya Kralı’nın oğluyla evlendi! Öve öve bitiremedi

Nijerya Kralı’nın oğlu ile evlenen Cansu Sancaktar (Nnonye) isimli genç kadın, kayınpederi ve kaynanasıyla kaldığı evi sosyal medya hesabından paylaştı.

Cansu Sancaktar (Nnonye), yedi yıl önce vefat eden Nijerya Kralı'nın oğluyla evlenerek, "Nnonye" soyadını aldı.

Sancaktar, Nijerya'daki yaşamını ve eşiyle geçirdiği zamanları sosyal medyada paylaşıyor. En son olarak, kayınpederi ve kaynanasının yaşadığı evi gezdirdi ve deneyimini takipçileriyle paylaştı.

Cansu Sancaktar, gezdiği evi şu şekilde anlattı:

6.jpg

"Nijerya'dan herkese selamlar, kaynanam ile kayınpederimin evini geziyoruz. Kayınpederim yedi yıl önce vefat etti. O, hayatta olduğu dönemde bir kraldı. Bu yüzden evin girişi biraz gösterişli ve ismi yazıyor. Evet, oldukça etkileyici ve havalı. Eşim yardımcı oluyor sağ olsun. Evi gezerken, kapıdan içeriye giriyoruz ve ilk gözüme çarpan bu. Ev giriş kısmı bu şekilde gözüküyor."

z1.webpKaynanasının saçlarını örgülü gören Sancaktar, onun sevgi dolu yaklaşımından bahsetti ve nazar değmesin diye fazla bakmamayı tercih ettiğini belirtti.

z2.jpg

Eşinin, kayınpederinin ölümünden sonra hanımlarını ayrı odalara yerleştirdiğini ve bu yüzden sağ tarafa gittiğini açıkladı. Kayınpederinin heykelini ve asker heykelini gösterdi, aynı zamanda üzülerek bahçede onların mezarını da fark ettiğini dile getirdi.

Evin bir bölümünde, kaynanası için özel olarak yaptırılan "Mirimma House" bulunduğunu ve bu ismin çok tatlı olduğunu belirtti. Ayrıca, bahçede mango ağaçları ve palmiye ağaçları olduğunu da ekledi.

ggt.jpg

tgtg.jpg

İlgili Haberler