Kaybolan kadın 5 metre uzunluğundaki pitonun midesinde bulundu

Kaybolan kadın 5 metre uzunluğundaki pitonun midesinde bulundu

Endonezya'da kaybolan bir kadın, yerel halk tarafından devasa bir pitonun içinde ölü olarak bulundu. Cesedi, yılanın karnının kesilmesiyle ortaya çıkarıldı.

Endonezya'nın iç kesimlerinde bir kadın, pitonun karnında ölü olarak bulundu.

Endonezya'nın Kalempang köyünde yaşayan 45 yaşındaki bir kadın, biber satmak için pazar yerine gitti. Ancak kadın eve dönmediğinde yakınları endişelenip arama çalışmalarına başladı.

640xauto-1-001.webp

5 METRE UZUNLUĞUNDA PİTONLA KARŞILAŞTILAR

Köylüler ve akrabaları, kadının eşyalarını buldukları ormanlık alanda arama yaparken, yaklaşık 5 metre uzunluğunda bir pitonla karşılaştılar.

Pitonun karnındaki anormal şişlikten şüphelenen köylüler, yılanı öldürdüklerinde korkunç gerçeği öğrendiler. Kadının, piton tarafından yenmiş olduğunu gördüler.

Farida adlı kadının, 2017'den bu yana ülkede bir piton tarafından yutulan en az beşinci kişi olduğu belirtildi.

640xauto-2-001.webp

TAMAMEN GİYİNİK HALDE BULUNDU

Köy muhtarı Suardi Rosi, dört çocuk annesi kadının Perşembe gecesi kaybolduğunu ve eve dönmemesiyle arama çalışmalarının zorlaştığını belirtti.

Suardi, "Farida'nın eşyaları pitonun yakınında bulunduğunda kocası şüphelenmiş. Köylüler daha sonra bölgeyi araştırdılar ve kısa sürede büyük karınlı bir piton keşfettiler. Pitonun midesini açmaya karar verdiler ve hemen Farida'nın kafasını gördüler" diye ekledi.

Farida'nın, pitonun midesinden tamamen giyinik halde çıkarıldığı belirtildi.

640xauto-002.webp

kapak-105229-1-001.jpg