Türk genci Onlyfans'ın kapatılmasına neden üzüldüğünü anlattı

Türk genci Onlyfans'ın kapatılmasına neden üzüldüğünü anlattı
Merkezi İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan cinsel içerikli sosyal medya platformu OnlyFans, Türkiye'de erişime kapatılırken, bir vatandaşın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

MEHMET AKİF ERDEM-GÜNBOYU

Sokak röportajı yapan Medyali TV'ye konuşan genç, "Onlyfans'te işe girme durumum vardı" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Onlyfans'in yasaklanmasına üzülen genç, "Onlyfans'te işe girme durumum vardı. Ülke de çok sorun var Onlyfans ne alaka? Kemal Kılıçdaroğlu istifa etmedi. Erdoğan kazandı yine" dedi.

ONLYFANS NEDİR?

Onlyfans, başlangıçta 2020 ilkbahar ve yaz aylarında Covid-19 salgını yüzünden sokağa çıkma yasağı olduğu dönemde müstehcen içerikler üreten kişilerin siteyi kullanmaya başlamasıyla ana akımın dikkatini çekti. Aboneliğe dayalı sosyal platform, o zamandan beri farklı tarzda içerik üretenlerin para kazanabildiği kendi dünyası olan bir yere dönüştü.

Onlyfans, 2016 yılında açılmış online bir sosyal platform ve uygulama. Onlyfans’ta insanlar aylık üyelik satın alarak fotoğraf, video, canlı yayın gibi çeşitli içerikleri görüntülüyor.

İçerik esas olarak YouTuber’lar, fitness eğitmenleri, modeller, içerik üreticiler ve tanınmış kişilerin mesleklerinden para kazanmak için oluşturuluyor. Yetişkin içerikler yayınlayan ünlü isimlere de rastladığımız, oldukça popüler bir platform. Only fans politikasına göre, hesap açmak ve içerikleri görüntülemek için yaş sınırı 18. 18 yaş ve üzeri Onlyfans içeriklerini görebiliyor da diyebiliriz.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar