Türk futbolunu acıya boğan Sakıp Özberk için peş peşe mesajlar!

Türk futbolunu acıya boğan Sakıp Özberk için peş peşe mesajlar!
Hatay'ın Arsuz ilçesinde denize giren teknik direktör Sakıp Özberk boğuldu. Haberin ardından mesaj yağdı.

Hatay'ın Arsuz İlçesi'nde denize giren teknik direktör Sakıp Özberk hayatını kaybetti. 78 yaşındaki Sakıp Özberk, Arsuz'da yazlığının yakınında denize girdi.

Özberk'in gözden kaybolduğunu görenler durumu polise bildirdi. Olay yerine sevk edilen deniz polisleri, Özberk'i denizden çıkardı.

Sağlık ekiplerince hayatını kaybettiği belirlenen Özberk'in cenazesi Arsuz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Sakıp Özberk, futbolcu olarak Reyhanlıspor, MKE Ankaragücü, Adana Demirspor ve Gaziantepspor takımlarında, teknik direktör olarak ise Gaziantepspor, Adana Demirspor, Zeytinburnu, Altay, Bursaspor, Siirtspor, Denizlispor, Samsunspor, Diyarbakırspor, Konyaspor, MKE Ankaragücü ve Çaykur Rizespor kulüplerinde görev yapmıştı.

BAKAN'DAN TAZİYE MESAJI

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, hayatını kaybeden eski futbolcu ve teknik direktör Sakıp Özberk için taziye mesajı yayımladı.

Bakan Bak, taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Eski futbolcu ve teknik direktör Sakıp Özberk'in hayatını kaybettiğini derin bir teessürle öğrendim. Türk futboluna önemli hizmetlerde bulunan Sakıp Özberk'e Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve futbol camiasına başsağlığı diliyorum."

KULÜPLERDEN MESAJLAR

Sakıp Özberk'in ölümünün ardından pek çok kulüp de mesaj yayımladı. Bazıları şöyle:

Gaziantep FK: Gaziantep Futbolu’nun efsane isimlerinden, eski futbolcu ve teknik direktör Sakıp Özberk’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ailesine başsağlığı dileriz.

Ankaragücü: Eski teknik direktör ve futbolcumuz Sakıp Özberk'in vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz.

Galatasaray: Eski futbolcu ve teknik direktör Mehmet Sakıp Özberk'in vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve Türk spor camiasına başsağlığı diliyoruz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar