Turgutluspor Amasya maçında galibiyete kitlendi

Turgutluspor Amasya maçında galibiyete kitlendi
Turgutluspor, Türkiye Futbol Federasyonu'nun 3. Lig 2. Grup'ta 27. hafta maçında yarın (Pazar günü) Amasya Futbol Kulübü'nü kendi evinde misafir edecek.

Turgutluspor, Amasya FK maçı için hazırlıklarını yeni teknik direktörleri Eray Gülay yönetiminde sürdürüyor. Antrenman sonrası maçı değerlendiren Gülay, Pazar günü sahalarında çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, taraftarların desteğiyle galibiyetle ayrılmak istediklerini vurguladı. Gülay ayrıca, ligin kalan kısmına maç maç bakacaklarını ve en iyi yerde bitirmek için mücadele edeceklerini dile getirdi.

Eray Gülay, taraftarları maça davet ederken, onların desteğinin çok önemli olduğunu vurguladı. Amasya FK maçında taraftarları mutlu etmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Gülay, iç sahada oynadıkları her maçta galibiyetten başka bir sonuç düşünmediklerini belirtti. Taraftarların maça gelerek takımlarına destek vermelerini ve maç sonunda hep birlikte sevinci yaşamayı umduklarını dile getirdi. Bu sözleriyle taraftarları maça motive etmeye çalıştı ve takım ile taraftar arasındaki bağı güçlendirmeyi hedefledi.

Turgutluspor, Amasya maçında galibiyete kitlendi

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar