Turgut Altınok vaatlerini açıkladı! Aylık 5 bin lira

Turgut Altınok vaatlerini açıkladı! Aylık 5 bin lira
Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok, tek tek vaatlerini sıraladı. İşte o vaatler…

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, proje tanıtım toplantısında vaatlerini açıkladı.

Turgut Altınok, bugün düzenlenen proje tanıtım toplantısında seçildiğinde hayata geçireceği projeler hakkında detaylı bilgilendirme yaptı.

Vaatlerini sıralayan Altınok, ihtiyaç sahibi ailelere, üniversite öğrencilerine, sosyal yardım ödeneklerine de yer verdi. İşte detaylar…

turgut-altinok-vaatlerini-siraladi-ihtiyac-16885994-3462-amp.jpg

OTOBÜS FİLOSUNA 2 BİN YENİ ARAÇ

Altınok, 2 bin yeni elektrikli otobüsün filoya eklenmesiyle şehir içi ulaşımın daha hızlı ve verimli hale getirileceğini belirtti. Ayrıca, otobüs ve metro kullanıcılarının kart dolum sorununu çözmek amacıyla yeni bir sistem getirileceğini ifade etti. 75 yeni kavşağın hayata geçirilerek trafik akışının düzenleneceğini ve yoğunluğun azaltılacağını söyledi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE KARŞILIKSIZ BİN 500 TL BURS

Altınok, üniversite öğrencilerinin ulaşım sorunlarına çözüm getirilmesi, burs ve barınma imkanlarının arttırılmasıyla ilgili adımlar atılacağını vurguladı.

Bin 500 TL karşılıksız bursun yanı sıra öğrencilere günlük ücretsiz ulaşım hakkı tanınacağını ve barınma imkanlarının arttırılacağını belirtti. Ayrıca, 23 üniversitenin tamamının merkez kampüslerine ücretsiz ikram araçlarıyla hizmet verileceğini ifade etti.

aa-20240223-33791595-33791590-cumhur-ittifakinin-abb-baskan-adayi-altinok-turk-tarih-yolu-projesini-acikladi.jpg

ANKART'A HER AY 5000 TL YÜKLEME

Altınok'un açıklamalarına göre, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik özel bir kart olan "Ankart" verilerek sosyal destekler sunulacak. Ankart'a her ay 5000 TL yükleme yapılacak ve market desteği sağlanacak. Ayrıca, doğal gaz desteği ve muhtarlık giderlerine destek de sağlanacak.

ANKARA'YA YENİ METRO SÖZÜ

Ankara'nın trafik sorununu çözmek amacıyla Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Esenboğa arasında bir metro hattı yapılacağı sözü verildi.

aa-20240224-33797834-33797823-cumhur-ittifaki-ankara-buyuksehir-belediye-baskan-adayi-turgut-altinok.jpg

SU ABONELİK ÜCRETİ 500 LİRA OLACAK

Altınok'un projeleri arasında köylerde su abonelik ücretinin 500 lira olacağı ve suyun metreküp fiyatının 5 liradan 50 kuruşa düşürüleceği de yer alıyor.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar