Tümer Metin'den şok açıklama! Trabzon'da sevinirsen bu tepkiyi alırsın

Tümer Metin'den şok açıklama! Trabzon'da sevinirsen bu tepkiyi alırsın
Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadele, saha içi olaylarla da gündeme damgasını vurdu.

Olaylı karşılaşmanın ardından yaşanan gerginlik ve Fenerbahçeli futbolcuların maruz kaldığı saldırılarla ilgili olarak eski futbolcu Tümer Metin'den ilginç bir açıklama geldi.

Fenerbahçe'nin deplasmanda 3-2'lik galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmanın ardından saha ortasında kutlama yapan sarı-lacivertli futbolcular, Trabzonspor taraftarlarının saldırısına maruz kaldı. Bu olayların ardından eski futbolcu Tümer Metin, konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'KUTLAMALARI SAHANIN ORTASINDA YAPMAMAK LAZIM'

Metin, "O gerginliğe sebebiyet vermemek gerekir. Kutlamaları saha ortasında yapmamak lazım. Bu tarz durumlar sadece gerilimi artırır. Mert Hakan Yandaş gibi gol sevinçleriyle kutlama yaparsanız, Trabzon gibi hassas bir yerde böyle tepkiler alırsınız. Bu olaylar daha önce de yaşandı ve ne yazık ki yaşanmaya devam edecek." şeklinde konuştu.

'İÇERDE KUTLAYIN!'

Ayrıca Metin, "Kazanmışsınız, içeride kutlayın. Bu tür tepkilerin olacağı çok açıktı. Her şehrin kendi dinamikleri var. Örneğin, Erzurum gibi bir yerde böyle bir sevinç gösterisi yaparsanız, bu tarz tepkilerle karşılaşmazsınız. Ancak Trabzon gibi bir yerde bu tür sevinçler sergilerseniz, böyle bir tepkiyle karşılaşmanız kaçınılmaz olur. Bu durumları göz ardı etmemek gerekir." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar