İsmail Kartal'dan flaş açıklama: Oğluma vurdular!

İsmail Kartal'dan flaş açıklama: Oğluma vurdular!
Fenerbahçe Teknik Direktörü olan İsmail Kartal, olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra flaş açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan ve Fenerbahçe'nin 3-2 galip geldiği maçın sonunda yaşananlar Türkiye gündemine oturdu. Saha ortasında sevinen Fenerbahçe takımına saldıran taraftarların ve olayların başlama nedenini değerlendiren Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, teknik heyetin içinde staj yapan oğlunun kafasının şiştiğini söyledi.

"OĞLUMUN KAFASI ŞİŞ, ÇOCUĞA VURMUŞLAR BURADA."

Trendyol Süper Lig'inin 30. haftasında deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup eden Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trabzon'a yorgun ve yıpranmış bir şekilde geldiklerini belirterek, "Benim kafamda hafif bir şiş var. Ben alışkınım, ben sokakta büyüdüm, Karadeniz çocuğuyum. Yere yatıp rol yapan biri değilim. Ben saha içinde bugün şişe topladım. İçeride birkaç antrenörün dudağı şiş, çenesi şiş. Oğlumun kafası şiş, çocuğa vurmuşlar burada. Nasıl olacak, nasıl düzelteceğiz bu işleri?" dedi.

bbbb115127589800x583jpg-lzpenwjvl0usqvzsmb3djg.jpg

"HAKEM MAÇI İPTAL ETTİRMEDİ VE BU ŞEKİLDE DEVAM ETTİRDİ"

Kanatlardaki ve beklerdeki oyuncularına sürekli maddeler atıldığını belirten Kartal, "Oyunumuz kitlendi ve oyunumuz bozuldu derken maç 2-2'ye geldi. Benim oyuncumun kafasına bir madde geldi. Normal şartlarda bu maçın iptal edilmesi gerekiyor. Eğer oyuncunun kafasına bir madde geliyorsa kurallara göre maçın iptal edilmesi gerekiyor. Hakem maçı iptal ettirmedi ve bu şekilde devam ettirdi. Biz Kadıköy'de ilk mağlubiyetimizi rakibimizden aldık. Maçı kazandılar, sevindiler ve gittiler. Hiçbir şey olmadı. Hepimiz Türk futboluna hizmet ediyoruz. Sonuçta kazanmak da var kaybetmek de var. Bu ilk olmayacak, son da olmayacak. İki takım da büyük camialar, bu işlerin böyle devam etmemesi gerekiyor. Oyuncularım önemli bir maçı kazandıkları için sevindiler. Sevinçte tahrik var ise onun cezasını ben veririm, illa tribünlerin inmesi gerekmiyor. Bunları aşmamız lazım. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Hoşgörülü olmamız lazım. İki takım yine karşı karşıya gelecek. Birazcık sağduyulu olmamız gerekiyor. Zor şartlarda kazandığımız için oyuncularımı kutluyorum. Trabzonspor'a da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

bbbb215127591800x583jpg-ojugdt2uju6k7wl3p2cnsa.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar