Tüm Hatay bu olayı konuşuyor! İşte anne yüreği! Bebeğini kurtarmak için alevlerin arasına daldı

Tüm Hatay bu olayı konuşuyor! İşte anne yüreği! Bebeğini kurtarmak için alevlerin arasına daldı
Depremde binlerce binanın yıkıldığı Hatay'da Çiğdem Çalar, konteynerde çıkan yangında bir saniye bile düşünmeden alevlerin içine atlayarak çocuğunu kurtardı.

Antakya ilçesi Güzelburç Mahallesi’nde bulunan konteyner kentte yangın çıktı. Yangında 3 konteyner alevler içinde kaldı.

aw148903-08.jpg

BEŞİKTE UYUYAN BEBEĞİ ALEVLER İÇİNDE KALDI

Yangının başladığı sırada yan konteynerde olan anne, beşikte uyuyan çocuğunu kurtarmak için alevlerin arasına girdi ve bu sırada yaralandı. Anne ve çocuğu, yangından yaralı olarak kurtarıldı ve hastaneye kaldırıldı.

aw148903-05.jpg

Anne Çiğdem Çalar ve 1 buçuk yaşındaki evladı Çınar, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Hatay Valiliği tarafından ailenin ihtiyaçları karşılanmak üzere Haraparası Mahallesi’nde kurulan Stadyum 2 Geçici Konaklama Merkezi'ne yerleştirildi.

aw148903-01.jpg

“BENİM DE KAFAM, SIRTIM VE BOYNUM YANDI”

Dehşet dolu o anları anlatan “Ben orada öleceğimi bilsem bile çocuğu çıkartmak istedim. Benim de kafam, sırtım ve boynum yandı. Ben orada öleceğimi bilsem bile çocuğu çıkartmak isterdim. Sonra ambulanslar geldi. Bizi hastaneye götürdüler. Tedavilerimizi çok güzel yaptılar.

aw148903-04.jpg

aw148903-03.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar