İnci Taneleri'nde Dilber'e Ramazan molası! O sahneler yayınlanmayacak

İnci Taneleri'nde Dilber'e Ramazan molası! O sahneler yayınlanmayacak
Yılmaz Erdoğan'ın başrolünde olduğu ve geniş bir hayran kitlesi tarafından takip edilen "İnci Taneleri" dizisi, Dilber'in pavyondaki dans sahneleriyle gündeme oturmuştu. Son iddialara göre, ramazan ayı boyunca bu sahneler ekrana gelmeyecek.

Sosyal medyada sıkça tartışılan pavyon danslarının ramazan ayında yer alıp almayacağı konusu, dizi tutkunlarını meraklandırdı. İddialara göre, yapımcılar bu hassas dönemde izleyicilerin duyarlılığını göz önünde bulundurarak, ramazan boyunca Dilber'in dans sahnelerine ara verecekler.

Kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, ve Kubilay Aka gibi başarılı isimlerin bulunduğu dizi, özellikle Dilber'in dans sahneleriyle gündeme gelmişti. Bu durum zaman zaman eleştirilere de maruz kalıyordu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Hazar Ergüçlü, pavyondaki dans sahneleri için hocası Elif Erol ile birlikte yeni figürler çalışıyor. Ancak ramazan ayında bu sahnelerin yer almayacağı konuşuluyor.

Ramazan ayı bu yıl 11 Mart Pazartesi başlayıp 9 Nisan Salı günü sona erecek. İzleyiciler, bu süre zarfında nasıl bir değişiklikle karşılaşacaklarını merakla bekliyor.

65acec4f99ee5559.webp

65b2a1f62a7f777ba0f50e79.webp

640xauto.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar