Tuğçe Tayfur karnı burnunda poz verdi!

Tuğçe Tayfur karnı burnunda  poz verdi!
Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, hamilelik sürecinde çekilen bir fotoğraf ile sosyal medyada gündeme oturdu.

Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz aylarda Muhammet Aydın ile dünyaevine girmiş, ardından bebek müjdesiyle sevenlerini sevindirmişti. Bu kez karnı burnunda pozunu paylaşan Tayfur, takipçilerini heyecanlandırdı.

KARNI BURNUNDA POZ VERDİ

14 Ağustos'ta Muhammet Aydın ile evlenen Tuğçe Tayfur, hamilelik sürecini sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşıyor. Son paylaşımında karnı burnunda bir fotoğrafını yayınlayan Tayfur, "Üçüncü resim şaka mı? Ayakkabılarımı göremiyorum! Sakın kilo almışsın demeyin" notunu düştü. Belirginleşen karnıyla dikkat çeken Tayfur'un paylaşımı, sosyal medyanın gündemine oturdu.

65a4c9e5055be338-w1200xh1345.webp

65a4ca0ed8994384-w1200xh1200.webp

Tuğçe Tayfur ile Muhammet Aydın'ın evliliklerinin sahte olduğu iddialarına Tayfur, önceki açıklamalarında şu şekilde yanıt vermişti:

"Kendini bilmez fake hesaplar evliliğimizin sahte olduğunu yazıyormuş bazı magazin profillerine... Ben çok kötü günler geçirdim, evet... Bu günleri tek başıma atlatmak için de elimden geleni yaptım, iş başka boyuta evrilinceye kadar. Kötü günlerime ailem şahit oldu. Manevi olarak kayboluyordum yavaş yavaş... İnandığım ne varsa gidiyordu elimden... Sonra Muhammet'im çıktı karşıma, sanki Allah 'tamam bitti sınavın' der gibi gönderdi onu bana..."

65a4ca046151e113-w1200xh1200.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar