Trump'ın rakibi Bernie Sanders'a ABD'de çıplak protesto!

Trump'ın rakibi Bernie Sanders'a ABD'de çıplak protesto!
Donald Trump'ın rakibi, Demokrat Parti'nin aday adayı olan isimlerden biri olan Senatör Bernie Sanders, Nevada'da miting düzenledi. Mitingde, 3 kadın çıplak bir şekilde sahneye atlayarak protesto düzenledi.

ABD'de Demokrat Parti'nin aday adaylarından Bernie Sanders, Nevada'da miting düzenledi. Sanders'ın süt ürünleri üreten çiftçileri desteklemesini üç kadın çıplak bir şekilde sahneye çıkarak protesto etti.

ÇIPLAK PROTESTO

Sanders sahneye çıktığı sırada bir kadın sahneye atladı ve mikrofona uzandı. Sanders'ın müdahalesine rağmen kürsüdeki mikrofon üzerinden slogan atmaya başlayan kadını ikna çabaları devam ederken çıplak iki kadın daha sahneye atladı.

abd-de-3-kadin-trump-in-rakibi-bernie-sanders-a-12925794-6078-m.jpg

SÜT ÜRÜNLERİNE DESTEĞİ ELEŞTİRİLDİ

Üstünü çıkaran kadınlar, "Bernie senin en büyük destekçinim ama süt ürünleri üreticilerini desteklemeni durdurmanı istiyorum. Hayvanlar üzerinden para kazanmayı durdurmanı istiyorum. Sana inanıyorum" dedi.

Üzerlerine keçeli kalem ile, "Süt ürünleri ölsün" yazan kadınlar daha sonra sahneden indirildi. Yaşanan arbedenin ardından kürsüye çıkan Sanders ise yaptığı açıklamalarla destekçilerini güldürdü.

Sanders, "Burası Nevada, hiç para harcamadan ufak heyecanlar her zaman var. Ama burası biraz ıslandı" dedi.

abd-de-3-kadin-trump-in-rakibi-bernie-sanders-a-12925794-1924-m.jpg

DAHA ÖNCE DE PROTESTOYLA KARŞILAŞMIŞTI

Sanders daha önce de benzer bir protestoyla karşılaşmıştı. 2016 yılının mart ayında Arizona'da düzenlenen bir mitingde üstsüz bir gösterici Sanders'ın açıklamalarına tepki göstermişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar