Trump'ın avukatı seçimlerde usulsüzlük olduğunu anlattı sırada saçından yüzüne boya aktı

Trump'ın avukatı seçimlerde usulsüzlük olduğunu anlattı sırada saçından yüzüne boya aktı
ABD Başkanı Donald Trump'ın avukatı Rudy Giuliani, seçimlerde usülsüzlük olduğuna ilişkin açıklama yaptığı sırada şok bir gelişme yaşandı. Toplantı sırasında, Giuliani'nin saç boyası yüzüne aktı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın avukatları, 3 Kasım Salı günü yapılan Başkanlık seçimlerindeki usulsüzlük iddialarına ilişkin Washington'daki Cumhuriyetçi Parti Ulusal Komitesi'nde bir basın toplantısı düzenledi.
Resmi olmayan sonuçlara göre Joe Biden'ın seçimleri kazandığının duyurulduğuna işaret eden Giuliani, "Bu bir zafer değil, bu bir hile" yorumunu yaptı.

Giuliani, ortada "planlı ve geniş çaplı" bir yolsuzluk olduğunu savunarak, Demokratların kontrolündeki bazı kentlerdeki yolsuzluklara göz yumulduğunu iddia etti.

Trump ekibinin usulsüzlük iddiasıyla açtığı birçok davayı kaybetmesine de tepki gösteren Giuliani, "Demokratların lehine akla sığmaz kararlar veren bize düşman yargıçlarımız var" ifadesini kullandı.

BOYA YÜZÜNE AKTI

Öte yandan, basın toplantısı esnasında çok terleyen Giuliani'nin saç boyasının yüzüne aktığı anlar kameralara yansıdı. Bu durum sosyal medyada ve Amerikan basınında gündem oldu.

trump-003.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar