Trafikte avukatla kavga etti, bacağını kırdı! Bir polis memuru 8.5 milyon lira değerindeki Maserati'ye nasıl biniyor

Trafikte avukatla kavga etti, bacağını kırdı! Bir polis memuru  8.5 milyon lira değerindeki Maserati'ye nasıl biniyor
Trafikte avukat döven Maseratili, narkotik polisi çıktı.

Avukat Fatih Uzun, 22 Nisan’da ailesiyle birlikte Manisa’dan İstanbul’a otomobiliyle dönerken trafikte birbirleriyle sürtüşen iki aracın tehlikeli hareketlerinden kaçmak isterken peşine iki araçtan biri takıldı. 8.5 milyon lira değerindeki Maserati marka aracın sürücüsü, trafikte önce taciz ettiği avukatı, aracını önüne kırıp durdurduktan sonra darp etti.

0x0-1687845403604.jpg

Bacağı 2 yerinden kırılan ve ciddi bir ameliyat geçiren avukat Uzun’un şikâyeti üzerine ifadesi alınan sürücü, işçi olduğunu söyledi. Ancak lüks aracın sürücüsünün, Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül olduğu, aracın kaydının ise Üçgül’ün eşinin üzerinde olduğu öğrenildi. Hakkında soruşturma başlatılan Üçgül, ifadesinin ardından serbest kaldı.

0x0-bu-nasil-memur-luks-aracli-polis-dehset-sacti-1687808434171.jpeg

Dosyası kabarık çıktı

Sabah’tan Halit Turan’ın haberine göre, Üçgül hakkında “hakaret ve kemiklerin kırılmasına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama” suçundan 2 yıldan 9 yıla kadar hapis cezası ve memuriyet gibi belli hakları kullanmaktan yoksun bırakılması istemiyle iddianame düzenlendi. Polis memuru hakkında ayrıca idari soruşturma başlatılması için Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na da (CİMER) dilekçe verildi. Dilekçede, polis memuru olarak görev yapan Üçgül’ün kolluk görevlisi olmasına rağmen 8.5 milyon değerinde aracının bulunduğu, ayrıca lüks bir villada ikamet ettiği belirtildi.

polis1.jpg

İfadesinde ‘İşçiyim’ dedi

Dilekçede, 2017’den beri Narkotik ve Kaçakçılık Şubelerinde çalıştığı belirtilen polis memurunun kısa sürede ultra lüks hayata ulaşmasının araştırılması istendi. Üçgül’ün, mesleğini “işçi” olarak beyan ettiği hatırlatılarak, hakkında ‘göçmen kaçakçılığı’ suçlamasıyla soruşturma yürütüldüğü aktarıldı. Üçgül’ün mal varlığının araştırılması ve memurluktan çıkartılması istendi.

polis2.jpg

“Tedavim 20 hafta sürecek”

Avukat Fatih Uzun, olay nedeniyle ciddi bir ameliyat geçirdiğini ve 10 gün hastanede kaldığını belirterek tedavisinin 20 hafta süreceğini söyledi. Uzun, olay sırasında araçta olan 5 ve 9 yaşında kızlarının, babalarının sakat kalmasından korktuğunu ifade etti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar