Trabzonspor dev transferi duyurdu

Trabzonspor dev transferi duyurdu
Trabzonspor, Slovak futbolcu Marek Hamsik transferini bitirdi. Böylelikle Abdullah Avcı, istediği orta sahayı oluşturdu. Avcı'nın orta saha için önemli silahı, Bakasetas, Abdülkadir Ömür ve yeni transfer Hamsik olacak.

Fırtına’da taraftarların en az Sörloth kadar kadroda görmek istediği Marek Hamsik’in transferinde yaşanan sıcak gelişmelerin ardından Trabzonspor kulübü hedefine ulaştı.

33 yaşındaki Slovak yıldız ile yapılan pazarlıklar sonuç verdi ve Hamsik ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Abdullah Avcı Hamsik için “Büyük oyuncu, önemli marka. Keşke olabilse” demişti.

gladyator.jpg

TRANSFER 'KAP'A BİLDİRİLDİ

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, şirket ile serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Marek Hamsik arasında 2 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi.

trabzon-kap-ic.jpg

 

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya 2021-2022 futbol sezonu için 1 milyon 500 bin avro garanti ücret, 2022-2023 futbol sezonu için 1 milyon 500 bin avro garanti ücret ödenecektir. Ayrıca, futbolcuya her bir sezon için 700 bin avro imza ücreti ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcu ile olan sözleşmenin devam etmesi şartına bağlı olarak, yapılacak yıllık garanti ücretin yüzde 10'u ödenecektir."

Tecrübeli hocanın orta saha planlamasında Hamsik’in rolü büyük. Slovak yıldızı kilit adam olarak belirleyen Trabzonspor’un teknik patronu, onun önünde Bakasetas ve Abdülkadir Ömür’ü düşünüyor.

kpk-trabzon.jpg

ABDULLAH AVCI İSTEDİĞİ ÜÇLÜYÜ OLUŞTURDU

 Avcı, Hamsik transferinin bitmesiyle kafasındaki orta saha 3'lüsünü oluşturdu: Hamsik-Bakasetas-Abdülkadir Ömür.

Onların  arkasında ise Yunus Mallı, Berat Özdemir, Flavio, Abdulkadir Parmak ve Trondsen gibi isimler rekabete girecek. Genç Hakan Yeşil de, orta saha rotasyonunda yer alacak. (DHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar