Karadeniz fırtınası milyarlarca liraya satılıyor iddiası: Trabzonspor'un başına Katar Şeyhi kondu

Karadeniz fırtınası milyarlarca liraya satılıyor iddiası: Trabzonspor'un başına Katar Şeyhi kondu
Katar Şeyhi Tamim bin Hamad'ın, Trabzonspor'u 665 milyon euro karşılığında satın almak için harekete geçtiği öne sürüldü.

Trendyol Süper Lig ekibi Trabzonspor ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Yeniçağ Gazetesi yazarı Şerafettin Tilki, Katar Şeyhi Tamim bin Hamad’ın Trabzonspor'u 665(20 milyar TL) milyon euro karşılığında satın almak için harekete geçtiğini öne sürdü.

İşte yazının ilgili bölümü:

“Bu gizemli saç ayağı yine bir araya geldi. Her ne kadar sözde inkar edilse de, ayrılmaz üçlü bizde.
Üçü bir arada yani. Bu kez, tescil yurt dışından geldi. 3 bin 700 km uzaktaki Katar’dan. İki ülke arasında yapılan resmî görüşmelerde Trabzonspor gündem oldu. Gazeteci Melik Yiğitel, Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad’in Karadeniz ekibinin satın alınmayı teklif ettiğini yazdı.
Arap şeyhi öyle durup dururken yapmadı bunu. Yörenin yaylalarını dahi gezip gördü. Birçok ülke vatandaşının Trabzon ve çevresinden mülk edinmesine önayak oldu. Futbola yatkınlığı üst seviyede.
Yetmedi yeni stadın açılışına dahi bizzat gelip katıldı. Yeşile ve maviye hayran kaldı.

RAKAMI DUYUNCA GÖZLER FIRLADI

Şeyh, resmî temaslar öncesinde Trabzonspor’u satın almak için önayak olunmasını istedi. Devamında, “Araştırma yaptırttım. 95 milyon Euro civarında takımın değeri mevcut. Bunun 7 katını vermeye hazırız. Belki, daha da yukarı çekebiliriz” dedi. Ortamda bulunanlar şaşa kaldı. Öyle ya, Şeyh’in 665 milyon euroluk açılış bütçesi yenilir, yutulur cinsten değil. Haksız da sayılmazlar hani. Laf olsun diye mi, yoksa tam aksi mi bilinmez. Şeyh’e, ‘hayır olmaz. Satın alınamaz’ denmedi. Toplum olarak çok tutucuyuz. Futbolda da öyle. Bu konular ne zaman gündeme gelse; ‘kulübü satanı, bizde satarız’ diye bağlıyoruz olayı.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar