Trabzonspor'dan dört dörtlük gece!

Trabzonspor'dan dört dörtlük gece!
Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde sahasında İstanbulspor'u konuk eden Trabzonspor, karşılaşmadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Trabzonspor, ligde yaşadığı üst üste mağlubiyetlerin ardından kötü günleri geride bırakmış gözüküyor. Geçtiğimiz hafta sahasında ligin güçlü ekiplerinden İstanbul Başakşehir''i mağlup eden bordo-mavililer bu hafta yeniden sahasında İstanbulspor''u ağırladı. Uzun süredir evinde bileği bükülmeyen Karadeniz temsilcisi, İstanbulspor karşısında gol olup yağdı ve sahadan 4-0''lık net bir skorla galip ayrıldı.

RAKİP AYAKTA ALKIŞLANDI

İstanbulspor''un teknik direktörü ve Trabzonspor efsanesi olan Fatih Tekke, Şenol Güneş Spor Kompleksi''nde on binlerce taraftar tarafından ayakta alkışlandı. 

Karşılaşmaya üst üste hücumlarla başlayan Trabzonspor, ilk yarım saatlik sürede istediği skoru elde etmekte zorlandı. Milli oyuncu Yusuf Yazıcı''nın 33. dakikadaki golü ile perdeyi aralayan bordo-mavililer bu sonuçla soyunma odasına gitti.

İKİNCİ DEVRE BAMBAŞKA BİR TRABZON

İlk yarıdaki tutuk futbolun ardından ikinci yarıya bambaşka bir oyunla başlayan Trabzonspor, önce 48. dakikada Marc Bartra, hemen ardından 51. dakikada ise golcü yıldızı Anastasios Bakasetas ile üst üste goller buldu ve durumu 3-0''a getirdi. Gecenin kendisi ve takımı adına son golünü ise 64. dakikada Trezeguet attı. Bu sonuçla birlikte evinde üst üste 2. galibiyetini alan Trabzonspor, Karagümrükspor ve Alanyaspor maçlarında almış olduğu yaraları bir nebze hafifletmiş oldu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar