Trabzonspor deplasmanda galibiyeti unuttu!

Trabzonspor deplasmanda galibiyeti unuttu!
Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Atakaş Hatayspor, konuk ettiği Trabzonspor'u 2-1 yendi. Trabzonspor Süper Lig'de oynadığı son 5 deplasman maçından da galibiyet çıkaramadı.

Trabzonspor''un dalgalı performansı devam ediyor. Olumsuz sonuçların ardından üst üste 2 galibiyet alarak moral toplayan bordo-mavililer, Hatayspor deplasmanından beklenmedik bir mağlubiyetle ayrıldı. Karşılaşmaya hızlı başlayan ve 9. dakikada Enis Bardhi ile öne geçen Karadeniz ekibi, ilk yarının geri kalan kısmında da kontrolü elinden bırakmadı. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmazken Trabzonspor, soyunma odasına 1-0 üstünlükle giden taraf oldu. 

İKİNCİ YARI HER ŞEY DEĞİŞTİ

İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Volkan Demirel''in öğrencileri 47. dakikada Ayoub El Kaabi ile skorda eşitliği sağladı. Beraberlik golünden yalnızca 3 dakika sonra Bertuğ Özgür Yıldırım ile 2. golünü bulan Hatayspor, 4 dakikada son şampiyon karşısında geri dönüp öne geçti. Karşılaşmanın kalan süresinde başka gol olmazken Hatayspor, ligde 5 aradan sonra ilk galibiyetini aldı. Trabzonspor ise deplasman karşılaşmalarında galibiyet alamama serisini devam ettirdi. 

Bordo mavili ekip son olarak 1 Ekim 2022 tarihinde Kayserispor deplasmanından 2-1''lik galibiyetle dönmüştü. Hatayspor mağlubiyeti ile 35 puanda kalan Trabzonspor, Galatasaray''ın kazanması halinde zirve ile arasındaki puan farkını 13''e çıkarmış olacak. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar