Trabzonspor 'bensiz plan yapın' yanıtını aldı ibre Cornelius'a döndü

Trabzonspor 'bensiz plan yapın' yanıtını aldı ibre Cornelius'a döndü
Alexander Sörloth, kendisiyle iletişime geçen Trabzonsporlu yöneticilere “bensiz plan yapın” cevabını verdi. Sörloth'dan olumsuz yanıt alan Trabzonspor yönetiminde Cornelius mesaisi başladı. Bordo-mavililer, Danimarkalı golcünün yüksek maaş inadını kırdı ve teklifini yaptı.

Eski oyuncusu Sörloth'u yeniden kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor beklediği yanıtı alamayınca, forvet arayışını Parma'da forma giyen Andreas Cornelius'a çevirdi.

Yeni sezon öncesi transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor’da Alexander Sörloth’un akıbeti oldukça merak konusu haline gelmişti. Norveçli golcünün yeniden bordo-mavili formayı giyebilme ihtimalinin konuşulması, camiada büyük bir heyecan ve bekleyiş yaratmıştı.

Bu noktada ise alınan bilgiye göre Trabzonsporlu yöneticiler, uzun süredir transferde adı geçen Alexander Sörloth ile son kez temasa geçti. Sörloth ise bordo-mavili yetkililerin kendisiyle iletişime geçmesinin ardından; “tekliflerinize teşekkür ediyorum ama bensiz plan yapın” cevabını verdi.

 

 

Bunun üzerine yönetim, Fenerbahçe'nin de transferi için uğraş verdiği Andreas Cornelius için harekete geçti.

Transfer sezonunun başında Trabzonspor'un devreye girdiği ancak menajerinin talepleri nedeniyle vazgeçtiği Danimarkalı golcü için bordo-mavililer yeniden devreye girdi.

Fanatik'in haberine göre Trabzonspor, Cornelius ile geçtiğimiz günlerde yeniden görüşmelere başladı. Daha önce yıllık 3 milyon Euro’ları bulan bir maliyeti bulunan Cornelius’un yüksek maaştan vazgeçtiği belirtildi.

Bordo-mavili takımın, Cornelius'u 2 milyon euro maaşa ikna etmeye çalıştığı ifade edilirken, bonservisi konusunda ise Parma ile temaslarını sıklaştırdı. İtalyan kulübüyle iletişim kuran Bordo- Mavililer, Cornelius’un bonservisi için uzlaşma zemini oluşturdu.

KESİN KARAR AŞAMASINDA

Parmalive gazetesi başarılı forvet oyuncunun Udinese ve Trabzonspor'un arasında kaldığını ve kesin karar aşamasında olduğunu iddia etti.

crnvl.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar