Trabzonspor teknik direktörü Orhan Ak istifa etti

Trabzonspor teknik direktörü Orhan Ak istifa etti
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında MKE Ankaragücü'ne 3-1 mağlup olan Trabzonspor'da Orhan Ak, görevinden istifa etti. Ak, duygulal bir konuşma yaparak "Bazen olmuyor, değiştiremiyorsunuz. Herkes hakkını helal etsin." dedi.

Selahattin Demirel / Günboyu

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Trabzonspor, MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Fırtına, maç sonucunda sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Maçın ardından Trabzonsor''da sürpriz bir gelişme yaşandı ve teknik direktör Orhan Ak, istifa ettiğini duyurdu.

"BİR UMUT, ÇIKIŞ OLABİLİR DEDİK"

Orhan Ak, maç sonrasında yaptığı açıklamada istifa kararını şu ifadelerle duyurdu:

"Abdullah Hocamın istifa sürecinde ben hocamızla başkanımızla konuştum. Beraber geldik, beraber ayrılalım dedik. O süreçte ricada bulundular. Takımın yaşadığı o durumu görüyorduk. Bir umut belki, çıkış olabilir dedik.

"TAKIMLA VEDALAŞTIM"

Takım ile ilk maç, Adana Demirspor maçı fena geçmemişti. Son 2 maç sezonun özeti gibiydi. Bir yere getiriyorsunuz, golden sonra dağılmalar oluyor. Mental sorunu çözemedik. Başkanıma ulaşamadım ama Zeyyat Bey ile haber yolladım. Takım ile vedalaştım. Kulübe zarar vermemek, önünü açmak lazım.

"BAZEN OLMUYOR"

Oyuncuların gayretine teşekkür ediyorum. Bazen olmuyor, değiştiremiyorsunuz. İçeriden birinin kalması da doğru değilmiş. Güzel bir tecrübe oldu. Herkes hakkını helal etsin.

"TRABZONSPOR BU KADAR KOLAY YENİLMEMELİ"

Tek elimizde kalan şeyi de kaybettiğimiz için de üzgünüz. Trabzonspor bu şekilde kaybetmemeli. Trabzonspor''u yenen acı çekerek yenmeli. Bu kadar kolay goller yemek hiç yakışmadı. Kapanış, benim adıma da üzüntülü oldu." 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar