Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Yunan oyuncularına özel teşekkür: Yeni kararını açıkladı

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Yunan oyuncularına özel teşekkür: Yeni kararını açıkladı
Ertuğrul Doğan, karakterli duruşlarından dolayı Siopis ve Bakasetas’ı çok ciddi bir transfer teklifi gelmediği takdirde mutlaka takımda tutmak istiyor.

Yeniçağ’dan Turgay Beşyıldız’ın haberine göre, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, yunan futbolcuları Siopis ve Bakasetas''a, sergiledikleri davranıştan dolayı teşekkür etti.

Bordo mavililere geldikleri günden bu yana, hem saha içinde, hem saha dışında davranışlarıyla oynadıkları futbolla, taraftarlarca da sevilen isimlerden olan Yunanistan Milli Takım oyuncuları Siopis ve Bakasetas''ın davranışları takdir kazandı.

Kulüp yönetimi, ödemeler konusunda geriden geldiği bu süreçte ödeme konusunda bir ihtar girişiminde bulunmayan Yunan oyuncuların, maaşları için acele etmediklerini, ödemeyi bekleyeceklerini, Trabzonspor''un rahat döneminde ödeyebileceklerini, bundan da rahatsızlık duymayacaklarını belirttiler.

Başkan Doğan, bu karakterli duruşlarından dolayı Siopis ve Bakasetas''ı, çok ciddi bir teklif gelmediği takdirde kesinlikle satmayı düşünmüyor.

Oyuncuları gelecek sezon için takımda tutmayı hedefliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar