Ağaoğlu: Konuşursam anlatacak çok şeyim var

Ağaoğlu: Konuşursam anlatacak çok şeyim var
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu kazanılan şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu kazanılan zaferin sürpriz olmadığını bunun ardından disiplinli bir çalışmanın yattığını söyledi.

"KONUŞURSAM ANLATACAK ÇOK ŞEYİM VAR"

"Benim ağzımdan ''Şampiyonuz'' cümlesi hiç çıkmadı. Sporun temel prensibi rakibe saygıdır. Geldiğimiz zamanki durumu hatırlayın. Ekonomik olarak iflasın eşiğine gelmiş kulüp. Sürdürülebilir başarı için idari ve finansal yapı sağlam olmalı"
 
Taraftarlardan bir şey rica etmiştik, mücadeleye inancı bıraktığınız anda her şeyi kaybedersiniz. Trabzonspor artık o Trabzonspor değil. Trabzonspor güçlü rakipleri de olsun isteyen bir takım artık. Bu rekabet bizi de yükseltir.
 
Geldiğimiz zamanki durumu hatırlayın. Ekonomik olarak iflasın eşiğine gelmiş kulüp. Sürdürülebilir başarı için idari ve finansal yapı sağlam olmalı.
 
"HOCAMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"
 
32 senedir Trabzonspor’da yöneticilik yaptım. Hiçbir süreçte hocasına karşı bu kadar saygılı, hoca futbolcu uyumluluğunun üst düzey olduğu bir sezon yaşamadım. Hocamıza teşekkür ediyorum. Bütün bunların hepsi Abdullah Avcı’nın kişiliğinde vücut bulmuş öğeler.

"İnsanlar bugün hak, hukuktan bahsediyor ama 35 senedir futbol aleminin içerisindeyim. Bu sene hiç konuşmadım. Konuşursam, anlatacak çok şeyim var. Bir daha bizi asla o topun içerisine çekemezler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar