Tour Of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu başlıyor

Tour Of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu başlıyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Tour Of Mersin Bisiklet Turu, bu yıl altıncı kez gerçekleşecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Tour Of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu, 4 Nisan'da başlayacak ve 7 Nisan'a kadar devam edecek. Bu yıl, rekor katılım beklenen organizasyonda toplamda 171 sporcu mücadele edecek. Tur, 30 farklı ülkeden gelen bisikletçileri ağırlayacak ve 146'sı yabancı, 25'i ise Türk olmak üzere toplam 171 sporcu yarışacak. 518,4 kilometrelik bir parkurda gerçekleşecek olan Tour Of Mersin'de sporcular, Anamur'dan başlayıp Mersin Özgecan Aslan Barış Meydanı'nda sona erecek olan 4 etaplı bir yarış serisiyle karşılaşacak.

Tour Of Mersin, ayrıca 19 bin 30 Euro değerinde ödül dağıtacak. Avrupa, Asya, Amerika, Afrika ve Avustralya kıtalarından katılımın olacağı organizasyonda, dereceye giren sporculara toplamda 19 bin 30 Euro ödül verilecek.

Bu uluslararası organizasyon, Mersin'in tüm ilçelerini kapsayacak şekilde tasarlanmış olup, Anamur-Gülnar, Gülnar-Mersin, Tarsus-Mersin ve Mersin merkez olmak üzere 4 ayrı etap içerecek. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın, organizasyonun 4 gün boyunca, toplamda 518 kilometrelik bir parkurda gerçekleşeceğini belirtti ve Mersin halkını bu büyük organizasyonu izlemeye davet etti.

Tour Of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu başlıyor

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar